آریا بانو

آخرين مطالب

بیوک میرزایی: نقش‌ها را به عشق دوربین‌ها می‌دهند/ به ما که می‌رسد می‌گویند پول نداریم فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
بیوک میرزایی بازیگر رادیو، تلویزیون، تئاتر و سینما از شیوه توزیع نقش‌ها بین بازیگران گله‌مندست و می‌گوید به پیشکسوت‌ها که می‌رسد می‌گویند پول نداریم!
بیوک میرزایی بازیگر رادیو، تلویزیون، تئاتر و سینما در گفتگو با صبا در پاسخ به این که آیا هنوز در رادیو فعالیت دارد اینگونه پاسخ داد: کار اصلی من رادیو است اما متاسفانه به دلیل طرح ممنوعیت به کارگیری افراد بازنشسته چند ماهی هست که در رادیو فعالیتی ندارم، اما معتقدم که بازیگری بازنشستگی ندارد و تا زمانی که بازیگر سلامت است و در مورد رادیو تا زمانی که صدای خوبی دارد می‌تواند کار کند.
وی ادامه داد: ما بازیگرها وقتی کار نمی‌کنیم بیمار می‌شویم ولی الان که توان بازیگری داریم اجازه فعالیت نداریم.
میرزایی انتقادی هم به جشنواره رادیو داشت و گفت: جشنواره‌ای که بدون حضور پیشکسوتان رادیو برگزار شود چه معنایی دارد. وقتی پیشکسوتان نباشند چگونه می‌خواهند به مهمانان خارجی یا افرادی که از شهرستان می‌آیند رهنمود کار در رادیو و سوابق رادیو را نشان بدهند.
این بازیگر با تاکید بر لزوم ورود جوانان به عرصه کار بیان کرد: این اجتناب ناپذیر است که جوانان پا در عرصه رادیو بگذارند. اتفاقا خیلی هم خوب است اما این جوانان باید کنار کسانی باشند که دارای تجربه سی چهل ساله هستند. ما قدیمی‌ها هم مشتاقیم که اندوخته و تجربه خود را به جوانان منتقل کنیم ولی متاسفانه به دلیل طرح ممنوعیت کار بازنشستگان نمی‌توانیم تجربه‌های خودمان را منتقل کنیم و این باعث می‌شود حسرت بخوریم و شاهد این باشیم که جوانانی پا در این عرصه می‌گذارند که هیچ رزومه‌ای ندارند و اصلا میکروفن را نمی‌شناسند و با کار در رادیو آشنا نیستند. من اصلا مخالف دوره آکادمیک نیستم اما جوانان باید کار عملی هم انجام بدهند و در کنار باتجربه‌ها تجربه کسب کنند.
جوانان باید از تجربه های قدیمی های رادیو بهره ببرند
میرزایی با تاکید بر خوب بودن حضور جوانان در رادیو گفت: من وقتی وارد رادیو شدم 23سالم بود اما کنار باتجربه‌هایی مانند عز‌ت‌الله مقبلی، منوچهر نوذری، حیدر صارمی و مسعود تاجبخش قرار گرفتم و آن‌ها تجربه‌هایی را در اختیارم قرار دادند تا من کار در رادیو را یاد گرفتم و اگر توانایی در این زمینه دارم از تجربه‌های این بزرگان است.
بازیگر سریال «برادر» در بخش دیگر صحبت هایش درباره سریال جدید خود اینگونه توضیح داد: فیلمبرداری «افسانه هزار پایان» به تهیه کنندگی و کارگردانی شهاب عباسی به پایان رسیده همچنین قرارست در یک تله فیلم بازی کنم که کار بسیار خوبی به نویسندگی اکبر مهروزیان و تهیه کنندگی محمدعلی اسلامی است و در مرحله پیش تولید قرار دارد.
کیفیت سریال ها پایین آمده است
میرزایی با انتقاد از سریال ها و فیلم هایی که کیفیت پایینی دارند، عنوان کرد: امروزه فیلم‌ها و سریال ها عمدتا کیفیت خوبی ندارند و ما به همین دلیل در آنها بازی نمی کنیم برای اینکه یا کار کار خوبی نیست یا نقش خوبی نیست یا دستمزدها خوب نیستند. در قدیم آثاری مانند «پهلوانان نمی میرند» ساخته حسن فتحی، «کلاه پهلوی» به کارگردانی زنده یاد ضیاءالدین دری و خیلی سریال‌های دیگر ساخته می شد که به یاد ماندنی بودند ولی الان در روز 4_3 تا سریال پخش می شود اما در ذهن نمی مانند برای اینکه هدف سریال‌های الان فقط سرگرم کردن است اما کدام یک از این سریال‌ها شده‌اند مانند «امام علی(ع)» به کارگردانی داوود میرباقری که در یادها ماندگار است.
وی در پاسخ به اینکه به نظرش چرا نقش‌ها تنوع ندارند، گفت: به این دلیل که از بازیگرها استفاده درستی نمی‌شود من صریح می‌گویم به عنوان مثال یک نویسنده نقشی را برای من می‌نویسد و کارگردان من را برای بازی در فیلمش انتخاب می کند اما تهیه کننده می گوید پول نداریم! مگر می شود سازمان صدا و سیما پول نداشته باشد. نسل ما تئاتری‌ها آدم‌های زیاده خواهی نیستیم و پول‌های عجیب و غریب نمی‌خواهیم ولی تهیه‌کننده می گوید پول نداریم و نقش را می دهد به کسی که صرفا عشق دوربین است و شغل اصلی‌اش هم بازیگری نیست حتی یک پولی هم از آن طرف می گیرد. شغل اصلی ما بازیگری است ولی کنار گذاشته می شویم. حالا چه کسی باید به این مسایل نظارت داشته باشد؟
میرزایی افزود: همین کارهایی هم که انجام داده‌ام چه رادیویی چه همین سریال آخری که بازی کردم هنوز تسویه حساب نکرده‌اند. برای من جای تعجب است مگر می شود یک کاری ساخته شده ولی هنوز پول تدارکات را پرداخت نکرده‌اند.20 سال اول سریال‌سازی پس از انقلاب خیلی خوب بود زیرا هر فیلم یک ناظر داشت که به مسایل مالی هم نظارت می کرد ولی متاسفانه الان پول دست تهیه کننده است و حرف اول را او می زند. قانونمندش اینگونه است که کارگردان، بازیگران را انتخاب کند ولی الان تهیه کننده برای اینکه پول کمتری خرج کند بازیگر را انتخاب می کند.
انتقادهایم از سر دلسوزی است
بازیگر سریال «کیمیا» با بیان اینکه تحصیلات، تخصص و عشق او بازیگری است و از سر دلسوزی این انتقادها را مطرح می کند، گفت: چرا الان کارگردان ها و نویسندگان خوب ما کنج خانه هایشان نشسته‌اند. قبلاً یک سریال 60 قسمتی را به هر کسی نمی دادند تا کار کند. کسانی مانند داوود میرباقری، ضیاءالدین دری، حسن فتحی و... نشان داده بودند که بلد هستند ولی الان کارگردان ها و تهیه کنندگان جوان در اولین سریالی که ساخته‌اند فقط به فکر منافع مالی هستند و پول بازیگران را پرداخت نمی کنند با اینکه ما قرارداد داریم. چرا اگر من بازیگر یک روز سر فیلمبرداری حاضر نشوم توبیخ یا ممنوع‌الکار می شوم ولی هنگام پرداخت پول‌ها خودشان به راحتی به قرارداد عمل نمی کنند.
میرزایی در پایان دلیل حذف ناگهانی بازیگران قدیمی از عرصه بازیگری را همین بدقولی ها در پرداخت مطالبات بازیگران دانست و گفت: من بازیگر تئاتر، رادیو، دوبله، سینما و تلویزیون هستم، من نباید بیکار باشم.
من باید آنقدر کار داشته باشم که زمان خالی نداشته باشم ولی کار به جایی می رسد که مجبور می شوم کاری را که دوست ندارم و کار خوبی نیست بازی می کنم به این دلیل که حرفه ما حرفه بی‌ رحمی است و اگه کار نکنی فراموش می شوی و من مجبورم کاری را بازی کنم که دوست ندارم فقط برای اینکه به شکلی اعلام حضور کنم. بارها در مصاحبه‌ها وقتی گفتم فلان کاری که بازی کردم ایده‌آل من نبوده است، بقیه شاکی می شوند و می گویند چرا همچین حرفی می زنی. برای اینکه واقعیت همین است خیلی از کارهایی که ما قدیمی‌ها انجام می دهیم کارهای ایده‌آل ما نیست ولی چون بازیگری حرفه ماست و معاش ما از این حرفه‌ تامین می شود چاره‌ای نداریم که البته به دلیل پرداخت نکردن مطالبات باز هم معاش ما تامین نمی شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/157238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اظهارات مهم معاون وزیر صمت درباره واردات خودرو/ جزییات تازه درباره واگذاری سهام خودروسازان

انتقاد نماینده مجلس از باز نشدن ایربگ خودروها: هرچه بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم آب در هاون کوبیدن است

اعلام نظر پلیس درباره واردات خودرو

در هیچ کشوری جز ایران واردات خودرو ممنوع نیست

فرار مالیاتی آشکار دلالان خودرو!

قطعه خودرو گران شد

شانس ١ به 1200 برای برنده شدن در قرعه‌کشی ایران خودرو

جانشین رئیس پلیس راهور: ایران‌خودرو و سایپا را تعطیل کنید

هیاهو برای خرید خودروهایی که خدمات پس از فروش ندارند/ چرا وزارت صنعت نظارتی بر بازار خودروهای چینی ندارد؟

اختلاف قیمت بازار با کارخانه به 100 درصد رسید | آخرین قیمت پرفروش‌ها؛ هر روز عجیب‌تر می‌شود

دعوا بر سر کیفیت خودروهای بالا گرفت/ پلیس راهور در جایگاهی نیست که برای ما تعیین تکلیف کند

تصویب کلیات طرح واردات مشروط خودرو در مجمع تشخیص مصلحت نظام

افزایش قیمت قطعات یدکی به سبب افزایش حقوق و دستمزد

ایلان ماسک 4 میلیارد دلار از سهام شرکت تسلا را فروخت

سرنوشت بازار خودرو در پسا واردات

تا قیمت‌گذاری هست؛ قرعه‌کشی هم هست!

معاون رئیس‌جمهور: منع واردات خودرو تا پایان اردیبهشت‌ماه است

نامه وزیر صمت به سازمان حمایت: قرعه کشی خودرو فعلا حذف نمی‌شود

برنامه واردات خودرو به کیش و قشم

سونامی جدید در بازار خودرو/ چرا به خودرو سازان قطعه نمی‌دهند؟

درخواست واردات خودرو به مناطق‌آزاد به خاطر جام جهانی

کانال جدید قرعه‌کشی خودرو

فروش خودرو خارج از " سامانه یکپارچه فروش" متوقف شد

خودروهای خارجی 500 میلیون تومانی در مسیر ایران

پیشنهاد نماینده تهران برای شکسته شدن افزایش قیمت خودرو ایرانی

روزنامه دولت: همه جناحها با واردات خودرو موافقند/ با وارادت قیمت ها کاهشی می شود

واردات خودرو آزاد شد

وزیر صمت: واردات خودرو محدودیت نخواهد داشت/ نظر مثبت مجمع تشخیص مصلحت نظام

تغییر جهت دوباره قیمت خودرو

جزئیات سامانه یکپارچه فروش خودرو/ آغاز به‌کار سامانه از هفته‌آینده

مصوبه مجلس برای واردات خودرو در مجمع تشخیص مصلحت نظام نهایی شد

افشاگری نماینده مجلس از دو شرط دولت برای واردات خودرو؛ حجم موتور 1000 سی‌سی، سقف قیمت 7 هزاردلار

واردات خودرو بدون سقف شد

پیش‌بینی سقوط قیمت خودرو با شروع واردات/ قرعه‌کشی خودرو تا چه زمانی ادامه دارد؟

خودروهای وارداتی شهریور به ایران می‌رسند

تغییر شرایط واردات خودرو؛ حجم موتور بین 1500 تا 2500 سی‌سی شد، سقف قیمت بین 20 تا 25‌هزار دلار

ادعای عجیب سایپا: به ازای تولید هر خودرو 70 میلیون ضرر می‌دهیم!

اولین سناریوی واردات خودرو

سقف دلاری واردات خودرو

نرخ خودروهای وارداتی از 700 میلیون تا 1.4 میلیارد تومان خواهد بود

آغاز فعالیت سامانه یکپارچه فروش خودرو از امروز/ ثبت‌نام خودروها از 27 اردیبهشت

قوه قضائیه: از ساخت خودروی غیراستاندارد جلوگیری می‌شود

واردات خودرو با پایه 7 تا 20 هزار دلار صورت می‌گیرد

آقای سایپا! راضی به ضرر شما نیستیم

کاهش تعرفه واردات خودرو

نسخه جدید فروش خودرو

آغاز ثبت‌نام متقاضیان در سامانه یکپارچه فروش خودرو/ چگونه ثبت‌نام کنیم؟

آغاز پروسه واردات خودرو به کشور

منطقی: دولت ناظر بر فروش و عرضه خواهد بود؛ نه مداخله‌گر/ قرعه‌کشی را خودروسازان انجام می‌دهند

رهگیری مالیاتی سفته‌بازان خودرو