آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ مرنگ شکلات و کارامل؛ بچه ها عاشقش می شوند خانه داري

شیرینی ها/ مرنگ شکلات و کارامل؛ بچه ها عاشقش می شوند

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ مرنگ شکلات و کارامل؛ بچه ها عاشقش می شوند
٢٩٤
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
سفیدۀ تخم مرغ (به دمای محیط رسیده باشد) ٤ عدد
شکر دانه ریز ٢٠٠ گرم
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه یک دوم قاشق چایخوری
شکلات تلخ آبکرده ١٠٠ گرم
سس کارامل آماده ١٠٠ گرم
چطور بپزم:
سفیدۀ تخم مرغ ها را در کاسۀ مناسبی بریزید و شکر را به آن بیفزائید.
حالا آن را روی حرارت بخارآب جوش بگذارید و با همزن برقی هم بزنید تا شکر حل شود و سفیده ها کاملا فرم بگیرند و براق شوند.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و وانیل و آب لیمو را به آن بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید (15 دقیقه).
اکنون مرنگ را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و آن را روی صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی به شکل دایره و به قطر 4 سانتیمتر پایپ کنید.
اینک وسط مرنگ ها قدری شکلات و سس کارامل بریزید و به کمک سیخ چوبی به شکل مرمری درآورید.
آن گاه مرنگ را به مدت تقریبی ٢٠-٣٠ دقیقه در فر با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بپزید.
مرنگ می باید کاملا خشک شود تا براحتی قابل جدا کردن از صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی باشد.
یادآوری
برای تهیۀ مرنگ می توانید از صفحۀ مخصوص ماکارون بهره بگیرید.
بهتر است مرنگ را درفر با سیستم فن بپزید
مرنگ را در شیشه یا ظرف دردار نگه دارید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

طرز تهیه گوشفیل

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

از شما/ قطاب و لیگمات امروز ما

از شما/ سحری

از شما/ شیرینی مغزدارمن

از شما/ سفره افطار

غذای اصلی/ پودینگ نان گوجه فرنگی؛ دوستدار چشم های زیبای شما

از شما/ شیرینی مارمالادی من

از شما/ نون پنبه ای

نوشیدنی ها/ شربت گلاب؛ معطر و انرژی بخش