آریا بانو

آخرين مطالب

چرا نباید برای صبحانه پنیر بخوریم؟ پزشکي

چرا نباید برای صبحانه پنیر بخوریم؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چرا نباید برای صبحانه پنیر بخوریم؟
٣٤٤
٠
تسنیم / محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!
وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاح کننده) یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.
عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها در بین دانش‌آموزان و کارمندان به علت عدم به کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معدهای گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.
وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اینفوگرافی؛ شایع‌ترین بیماری‌ها در بین زنان

با این خوراکی‌ها پیری را به تعویق بیندازید

صوت/ خطرات رژیم‌های غذایی غنی از گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات!

کودکان را با باتری دکمه‌ای تنها نگذارید!

چطور عینک آفتابی تقلبی را تشخیص دهیم؟

درمان معجزه‌آسای مشکلات گوارشی با مخلوط آب لیمو و روغن زیتون

ماسک‌های مو فوق‌‌العاده با پوست موز!

خطرات استفاده از جوش شیرین در پخت نان

7 حقیقت جالب با یک آزمایش خون ساده!

آیا سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است؟

گول کپسول‌های لاغری را نخورید!

مازندرانی‌ها مراقب این بیماری خطرناک باشند!

سن مناسب فرزندآوری برای آقایان چند سالگی است؟

بیماران درگیر با سرطان معده حتما بخوانند

نکات تغذیه ای ویژه ماه رمضان که حتما باید رعایت شوند

تضمین سلامت پوست با 7 خوراکی خوشمزه

منشاء دردهای شانه چیست؟

بهترین آنتی بیوتیک‌های غیردارویی

غذاهای فرآوری شده باعث اشتهای کاذب می شوند

برای درمان سرفه شبانه کودکان چه کنیم؟

پوست و مو/ به این دلایل هرگز با موی خیس نخوابید

چگونه بفهمیم دچار فقر آهن هستیم؟

طالبی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون

زمان غذا خوردن براندازه شکم تاثیر دارد!

نارسایی احتقانی قلب و حمله قلبی چیست؟

علائم شروع عفونت کلیه را بشناسید

هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می‌کند

خواص باقلا، خوراکی دلچسب بهاری

خوراکی های ممنوعه برای کسانی که اختلالات روانی دارند

‌ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب عادت کرده است

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن دارد

آنچه باید درباره پرش پلک بدانید

هویج پخته بهتر است یا خام؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

نوشیدنی خوشمزه برای قد کشیدن

سم زدایی مو از چربی، شوره و مواد شیمیایی مضر

نسخه طبیعی برای مقابله با جرم دندان

مرگ زودرس با افراط در نوشیدن آبمیوه‌های طبیعی

اگر روزی سه عدد خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد

مصرف بیش از اندازه ویتامین c عوارض دارد؟

اهدای خون بیش از 18 هزار نفر از ابتدای ماه رمضان

گل گاوزبان، گیاه خوش آب و رنگ و درمانگر

چه زمانی درد دست چپ مشانه بیماری قلبی است؟

بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان می‌آید

چگونه بفهمیم سردرد داریم یا میگرن؟

چطور با آگاهانه غذا خوردن لاغر شویم؟

کجا آزمایش رایگان ایدز بدهیم؟

باورهای غلط درباره استفاده از کرم ضدآفتاب

اشتهای کاذب، بلای جدید غذاهای فرآوری شده

از کجا بفهمیم که فقر آهن داریم؟