آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ پیتزا اسفناج با نان ایتالیایی خانگی خانه داري

غذای اصلی/ پیتزا اسفناج با نان ایتالیایی خانگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ پیتزا اسفناج با نان ایتالیایی خانگی
٤٧
٠
کتاب کاله / شاید وقتش رسیده که پیتزا را از فهرست غذاهای پرضرر حذف کنیم. پیتزایی که با سبزیجات سالم و انواع پنیر آماده می‌شود، گرچه بخاطر نان و پنیرش پرکالری است، اما نمی‌توانید منکر فایده‌هایی شوید که مواد سالم و مغذی موجود در آن به بدنتان می‌رساند. در این مطلب، طرز تهیه پیتزا اسفناج با نان خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. پیتزایی مناسب برای گیاه‌خواران که کلسیم، پروتئین و آهنی فراوانی را در خود جا داده است.
مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد: دو پیمانه
آب: 1 پیمانه
روغن مایع: یک سوم پیمانه
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: نصف قاشق چای‌خوری
پودر خمیر مایه نان: سه قاشق مرباخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی
شکر را در یک کاسه بزرگ با آب ولرم مخلوط کنید و پودر خمیر مایه را هم به آنها اضافه کنید. پس از گذشت 10 دقیقه و پف کردن خمیر مایه، آرد را در ظرف دیگری الک کنید و مخلوط آب و خمیر مایه و نمک و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را حسابی با دست ورز دهید تا به دست نچسبد و لطیف و یکدست شود. اگر پس از ورز دادن خمیر همچنان چسبنده بود، به آن کمی آرد اضافه کنید.
روی خمیر را به یک کیسه فریزر بپوشانید و برای 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا استراحت کند. حجم خمیر شما بعد از این زمان بیشتر خواهد شد.
بعد از یک ساعت دوباره خمیر را ورز دهید. سپس مقداری از آن را با وردنه صاف کنید. سپس برای 10 دقیقه خمیر را در فر بپزید.
پیتزا اسفناج
مواد لازم برای روی پیتزا
روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری
سس آلفردو: با این دستور
گوجه فرنگی کوچک: دو عدد
اسفناج تازه: 10 برگ
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
طرز تهیه پیتزا اسفناج
روی نانی که با دستور گفته شده تهیه کرده‌اید را با برس روغن زیتون بمالید.
سس آلفردو را روی نان پخش کنید و برگ‌های اسفناج را روی سس بریزید.
گوجه‌ها را باریک برش بزنید و روی نان قرار دهید. سپس پنیر را روی آنها بریزید.
پیتزا را برای 10 تا 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و در دقایق پایانی، شعله گریل بالای فر را روشن کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی

میز اردور/ دستور پخت نان گردویی

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

کودکان و مصرف تخم‌مرغ