آریا بانو

آخرين مطالب

کاربردهای خوراکی روغن نارگیل خانه داري

کاربردهای خوراکی روغن نارگیل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
روغن نارگیل دارای شهرتی به عنوان یک محصول عجیب و غریب و فوق العاده ای است. شما می توانید آن را در طبخ، یا به عنوان یک مرطوب کننده صورت و یا مو، و یا حتی تمیز کننده با آن، استفاده کنید. در زیر چند روش استفاده های خوراکی از روغن نارگیل را برایتان آورده ایم.
از روغن ناگیل می توانید به عنوان کرم و یا روغن در غذا استفاده کنید
کاربردهای مصرفی روغن نارگیل
می توانید از روغن نارگیل برای سرخ کردن، یا کباب کردن استفاده کنید. از آنجا که دارای نقطه دود بالا و طعم ملایم است، روغن نارگیل انتخاب مناسبی برای انواع روش های پخت و پز است. اگر سیب زمینی را می خواهید سرخ کنید یا بپزید، از همان مقدار که می خواهید از هر نوع روغنی (کره، روغن زیتون، روغن نباتی، و غیره) استفاده کنید از روغن نارگیل به عنوان هر چربی آن استفاده کنید.
کباب کردن و سرخ کردن سبزیجات با روغن نارگیل :
1-2 قاشق غذاخوری (15-30 گرم) از روغن نارگیل ذوب کنید و یا هر مقدار که دستورالعمل خود دارید با گرمای کم در یک کاسه کوچک بپوشانید، سپس آن را بر روی سبزیجات خود بریزید و در فر بگذارید. سبزیجات را بر اساس دستور غذای مورد نظر خود بجوشانید.

از روغن ناگیل می توانید برای کباب کردن و سرخ کردن سبزیجات استفاده کنید
روغن نارگیل را به قهوه، چای داغ یا شکلات داغ اضافه کنید. نوشیدنی گرم خود را به طور معمول انتخاب کنید، سپس 1 قاشق چایخوری (5 گرم) روغن نارگیل را قبل از اضافه کردن هر کرم یا شیرین کننده اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع داغ به سرعت روغن را ذوب می کند.
روغن نارگیل کمی از بافت چرب (به خصوص روی سطح) ایجاد می کند و عطر و طعم ملایمی را به نوشیدنی می دهد. اگر دوست ندارید می توانید، نیمی از روغن نارگیل را با روغن کره ای (یا فقط از روغن نارگیل استفاده کنید و جایگزین دیگری نکنید) مخلوط کنید و جایگزین کنید.
آیا با اضافه کردن روغن نارگیل، قهوه صبح بخورید؟ بله. روغن نارگیل به کاهش کلسترول، سوختن چربی، کشتن باکتری های مضر و بهبود عملکرد مغز کمک می کند.

روغن نارگیل را به قهوه، چای داغ یا شکلات داغ اضافه کنید
• مخلوط روغن نارگیل را به دستور غذای مورد علاقه خود اضافه کنید. فقط 2 قاشق غذاخوری (15-30 گرم) روغن نارگیل را با مواد دیگر مخلوط کنید. روغن نارگیل خرد شده ممکن است در مخلوط با ماست یا بلغور جو دوسر، اگر این باعث ناراحتی شما می شود، روغن نارگیل را با استفاده از حرارت کم در پخت و پز ذوب کنید، سپس آن را قبل از ترکیب مخلوط کنید.

مخلوط روغن نارگیل را به دستور غذای مورد علاقه خود اضافه کنید
روغن نارگیل با مکمل هایی که از موز و دیگر میوه های گرمسیری استفاده می کنند، عالی است.
روغن نارگیل جایگزین برای روغن های دیگر هنگام پخت. اگر دستور العمل پخت شما نیاز به روغن مایع دیگر، مانند کلزا یا روغن گیاهی، از یک مقدار مساوی از روغن نارگیل ذوب نشده با روغن گیاهی دیگر استفاده کنید. شما احتمالا هر گونه تفاوت در طعم و یا بافت را متوجه نمی شوید.
اگر می خواهید روغن نارگیل را برای چربی های جامد مثل کوتاه کردن، کره یا مارگارین جایگزین کنید، از یک نسبت 1 به 1 روغن نارگیل، کنجد و سایر چربی های جامد استفاده کنید، اما فقط 75 درصد از مقدار مورد نیاز در دستور غذا را اضافه کنید. به عنوان مثال، به جای 4 قاشق غذاخوری (60 گرم) کره، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم) از روغن نارگیل و کره - 1.5 قاشق غذاخوری (22.5 گرم) را اضافه کنید.
روغن نارگیل را به صورت کره با تره فرنگی روی پنکیک بگذارید. روغن نارگیل آن را روی نان تست بمالید و روی آن پیازچه خردشده بریزید و آن را در فر با حرارت 76 درجه فارنهایت (24 درجه سانتیگراد)، قرار بدهید تا گرم شود و به عنوان صبحانه میل کنید این کار را می توانید روی کلوچه هم انجام بدهید.

روغن نارگیل را به صورت کره روی پنکیک یا نان تست بگذارید
• مقداری روغن نارگیل را ذوب کنید و روی پاپ کورن بریزید و میل کنید.
نکته استفاده برای روغن نارگیل:
اگر فکر می کنید طعم روغن نارگیل را دوست ندارید، ابتدا از آن با روغن های دیگر و به صورت کم استفاده کنید و سپس مقدار آن را نسبت به روغن های دیگر بیشتر کنید تا به عطر و طعم آن عادت کنید و از خواص آن بهره ببرید.
گردآوری: بخش اسرارخانه داری بیتوته





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

طرز تهیه گوشفیل

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

از شما/ قطاب و لیگمات امروز ما

از شما/ سحری

از شما/ شیرینی مغزدارمن

از شما/ سفره افطار

غذای اصلی/ پودینگ نان گوجه فرنگی؛ دوستدار چشم های زیبای شما

از شما/ شیرینی مارمالادی من

از شما/ نون پنبه ای

نوشیدنی ها/ شربت گلاب؛ معطر و انرژی بخش