آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی خانه داري

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی
بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.
مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:

آرد 1.5 لیوان
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب گرم 1 لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه:
شکر 1.5 لیوان
آب 1.5 لیوان
لیمو 1 برش یا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت بامیه :
برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی :
برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه ی کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت شود.
نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید.
و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها شود و بعد از شربت خارج کنید.
نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:
می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف استفاده کنید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو