آریا بانو

آخرين مطالب

زردچوبه، سفید کننده دندان‌ها! پزشکي

زردچوبه، سفید کننده دندان‌ها!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
زردچوبه، سفید کننده دندان‌ها!
k ٤.٢
١
ایران بانو / هر چند زردچوبه به خاطر برجا گذاشتن لکه‌ای زرد روی انواع سطوح معروف است، اما ماده‌ای مؤثر برای سفید کردن دندان های زرد است!
زردچوبه برای دندان‌های حساس و حتی درد دندان نیز مناسب است چرا که دارای ترکیبات ضدتورم، ضد درد و آنتی بیوتیکی است.
در ادامه این مطلب به شما می‌گوییم چطور می‌توانید به کمک زردچوبه، جوش شیرین و روغن نارگیل ترکیبی برای سفید کردن دندان‌ها تهیه کنید. جوش شیرین حاوی سدیم بی‌کربنات است که برای از بین بردن لکه‌های روی دندان مؤثر است. همچنین این ماده باعث می‌شود اسید‌های تولید شده بواسطه باکتری‌ها خنثی شوند و این امر به برداشته شدن پلاک اضافی روی دندان‌ها که موجب از بین رفتن دندان و بیماری‌های لثه می‌شود کمک می‌کند.
روغن نارگیل نیز برای سلامت دهان و دندان بسیار مهم است و در از بین بردن باکتری‌ها، بیماری‌های لثه، بوی بد دهان و حساسیت دندان‌ها مؤثر است. این روغن دندان‌ها را سفیدتر و براق‌تر می‌کند. برای تهیه خمیر سفید کننده، چهار قاشق غذا خوری پودر زردچوبه را با دو قاشق چایخوری جوش شیرین ترکیب کنید. سپس دو و نیم تا 3 قاشق غذا خوری روغن نارگیل به آن اضافه کنید. آنها را خوب مخلوط کنید تا شکلی منسجم به خود بگیرد. دو قاشق چایخوری از این ترکیب را روی مسواک خود بگذارید و دندان‌ها را به آرامی برای یک تا دو دقیقه مسواک بزنید. سپس یک قاشق چایخوری روغن نارگیل را برای یک دقیقه در دهان بچرخانید و بعد از آن دهان و دندان‌ها را آب بشویید. این کار را چند بار در هفته برای دو هفته اول انجام دهید، اما از هفته‌های بعدی تنها یک تا دو بار در هفته انجام دهید. این ترکیب باعث می‌شود مسواکتان رنگ زردی به خود بگیرد، پس بهتر است مسواکی جداگانه برای این کار داشته باشید. در صورتی که پوست اطراف دهان به خاطر تماس با زردچوبه زرد شد، یک تکه پنبه را به شیر آغشته کنید و برای 5 دقیقه روی پوست بگذارید و سپس صورت را بشویید. اضافی این ترکیب را باید در یخچال نگهداری کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اینفوگرافی؛ شایع‌ترین بیماری‌ها در بین زنان

با این خوراکی‌ها پیری را به تعویق بیندازید

صوت/ خطرات رژیم‌های غذایی غنی از گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات!

کودکان را با باتری دکمه‌ای تنها نگذارید!

چطور عینک آفتابی تقلبی را تشخیص دهیم؟

درمان معجزه‌آسای مشکلات گوارشی با مخلوط آب لیمو و روغن زیتون

ماسک‌های مو فوق‌‌العاده با پوست موز!

خطرات استفاده از جوش شیرین در پخت نان

7 حقیقت جالب با یک آزمایش خون ساده!

آیا سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است؟

گول کپسول‌های لاغری را نخورید!

مازندرانی‌ها مراقب این بیماری خطرناک باشند!

سن مناسب فرزندآوری برای آقایان چند سالگی است؟

بیماران درگیر با سرطان معده حتما بخوانند

نکات تغذیه ای ویژه ماه رمضان که حتما باید رعایت شوند

تضمین سلامت پوست با 7 خوراکی خوشمزه

منشاء دردهای شانه چیست؟

بهترین آنتی بیوتیک‌های غیردارویی

غذاهای فرآوری شده باعث اشتهای کاذب می شوند

برای درمان سرفه شبانه کودکان چه کنیم؟

پوست و مو/ به این دلایل هرگز با موی خیس نخوابید

چگونه بفهمیم دچار فقر آهن هستیم؟

طالبی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون

زمان غذا خوردن براندازه شکم تاثیر دارد!

نارسایی احتقانی قلب و حمله قلبی چیست؟

علائم شروع عفونت کلیه را بشناسید

هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می‌کند

خواص باقلا، خوراکی دلچسب بهاری

خوراکی های ممنوعه برای کسانی که اختلالات روانی دارند

‌ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب عادت کرده است

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن دارد

آنچه باید درباره پرش پلک بدانید

هویج پخته بهتر است یا خام؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

نوشیدنی خوشمزه برای قد کشیدن

سم زدایی مو از چربی، شوره و مواد شیمیایی مضر

نسخه طبیعی برای مقابله با جرم دندان

مرگ زودرس با افراط در نوشیدن آبمیوه‌های طبیعی

اگر روزی سه عدد خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد

مصرف بیش از اندازه ویتامین c عوارض دارد؟

اهدای خون بیش از 18 هزار نفر از ابتدای ماه رمضان

گل گاوزبان، گیاه خوش آب و رنگ و درمانگر

چه زمانی درد دست چپ مشانه بیماری قلبی است؟

بیماری خطرناکی که با مصرف آدامس سراغتان می‌آید

چگونه بفهمیم سردرد داریم یا میگرن؟

چطور با آگاهانه غذا خوردن لاغر شویم؟

کجا آزمایش رایگان ایدز بدهیم؟

باورهای غلط درباره استفاده از کرم ضدآفتاب

اشتهای کاذب، بلای جدید غذاهای فرآوری شده

از کجا بفهمیم که فقر آهن داریم؟