آریا بانو

آخرين مطالب

زولبیا هندی، زولبیای بدون نشاسته! خانه داري

زولبیا هندی، زولبیای بدون نشاسته!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
زولبیا هندی، زولبیای بدون نشاسته!
k ١.٧
١
ستاره/اگر کمی حوصله به خرج دهید به راحتی می‌توانید یک زولبیا خوشمزه خانگی و سالم درست کنید. طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته مانند دیگر زولبیا‌هاست، فقط به جای نشاسته باید از آرد استفاده کنید.
مواد لازم برای مواد خمیر
آرد صاف شده نصف فنجان
آرد نخودچی یک و نیم قاشق چایخوری
مایه خمیر خشک (مایه خمیر خشک مدت زمان آماده سازی خمیر را کاهش می‌دهد) نصف قاشق چایخوری
روغن یا کره آب شده نصف قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
آب ولرم نصف فنجان
کره آب شده برای سرخ کردن به مقدار لازم
پودر پسته یا خلال پسته به مقدارلازم برای تزیین
مواد لازم برای شربت زولبیا
شکر یک و نیم فنجان
آب دو فنجان
پودر هل (یا هل خرد شده) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق چایخوری
زمان لازم برای تهیه و آماده سازی زولبیا دو ساعت
دستور تهیه شربت زولبیا
آب و شکر را در یک تابه گود ریخته و با هم مخلوط کنید.
تابه را روی شعله بگذارید تا بجوشد.
سپس زعفران دم کرده و پودر هل را به آن اضافه کنید.
پس از اینکه شربت کمی جوشید، غلیظ شد و قوام آمد کمی از آن را در یک بشقاب بریزید و انگشت خود را در آن فرو کنید. اگر پس از جدا کردن انگشتهایتان از یکدیگر بین دو انگشت شما رشته‌ای تشکیل شد یعنی شربت آماده است. شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به سراغ درست کردن زولبیا بروید.
دستور تهیه زولبیا
شکر را با کمی آب ولرم در یک کاسه کوچک بریزید و خوب هم بزنید تا شکر‌ها حل شوند.
پس از آن مخمر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخمر کاملا حل شود.
روی کاسه را با پلاستیک کامل بپوشانید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل کند. (قابل ذکر است که در روش‌های دیگر برای تخمیر از ماست استفاده می‌شود، ولی در این روش برای تخمیر از خمیر مایه خشک استفاده می‌کنیم.)
آرد‌ها را الک کنید و در یک ظرف بریزید و همه‌ی مواد تشکیل دهنده‌ی خمیر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
سپس مخمر را به آن اضافه کنید.
اکنون مواد را به قدری هم بزنید تا کاملا یکدست شود و هیچ توده‌ای در آن باقی نماند.
اگر خمیر به قوام مورد نظر نرسیده بود کمی آب ولرم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر به قوام مورد نظرتان برسد.
حال کاسه خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و یک ساعت آن را کنار بگذارید.
پس از یک ساعت می‌توانید زولبیا را سرخ کنید. برای این کار باید خمیر را داخل قیف بریزید. (اگر قیف ندارید می‌توانید یک ظرف سس را خوب بشویید تا بوی آن گرفته شود و سپس به عنوان قیف از آن استفاده کنید.)
کره‌ی آب شده یا روغن را در یک تابه نچسب بریزید تا گرم شود.
حال قیف را فشار دهید تا خمیر‌ها بیرون بیایند و سریع دست خود را به حالت دایره و مارپیچ بچرخانید.
صبر کنید تا یک طرف زولبیا سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
به تعدادی زولبیا در روغن بریزید که زولبیا‌ها به هم نچسبند و فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
پس از سرخ شدن، زولبیا‌ها را در یک توری بگذارید تا روغن‌ اضافی آن گرفته شود و سپس آن را به مدت نیم ساعت در ظرف حاوی شربت بگذارید تا خوب شیرین و عسلی شوند.
دوباره آنها را در یک توری بگذارید تا شربت‌های اضافی آن گرفته شود.
آن‌ها را در ظرف مورد نظر برای پذیرایی بچینید.
نوش جان ...





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم

کارت پستال عاشقانه برای سورپرایز همسر

جدیدترین مدل های حلقه عروسی

بهترین روش برای برداشتن ابرو در خانه

دکوراسیون اتاق خواب دخترانه با تزیینات کیتی

خوشگل ترین کیف های دستی رنگی با تم سنتی