آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست خانه داري

میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست
٣٢٤
٠
ستاره / تهیه سالاد میوه با ماست بسیار ساده بوده و نیاز به مهارت خاصی ندارد ولی نکاتی دارد که رعایت آن می تواند در کیفیت سالاد تاثیر به سزایی داشته باشد.سالاد که امروزه در سراسر دنیا شناخته شده و حتی به صورت تجاری در سوپر مارکت‌ها به فروش می‌رسد، خوراکی ایرانی بوده و منشا آن به بیش از 2000 سال پیش و زمانی برمی گردد که ایرانیان مخلوطی از روغن و سرکه بر روی سبزیجات می‌ریختند و می‌خوردند. تنوع سالاد اگر بیشتر از تنوع غذا‌های موجود نباشد کمتر از آن نیست. از سالاد شیرازی و سالاد فصل گرفته تا سالاد الویه و سالاد ماکارونی، سالاد‌های خوشمزه‌ای هستند که تقریبا همه آن‌ها را می‌شناسند. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه سالاد میوه با ماست بپردازیم.
میوه‌ی مورد نظر برای تهیه سالاد میوه با ماست را از میوه‌های تازه‌ی موجود در فصل انتخاب کنید.
میوه‌های انتخابی را شسته، پوست بگیرید و هسته یا دانه آن‌ها را خارج کنید، سپس به قطعات کوچک برش بزنید.
میوه‌های خرد شده را در کاسه‌ای ریخته و یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی آن‌ها اسپری کنید تا رنگ آن‌ها در مجاورت هوا تغییر نکند.
در صورت تمایل مقداری پودر نارگیل، کشمش، تکه‌های میوه‌ی خشک شده و تکه‌های بادام زمینی خام یا بوداده را به میوه‌های خرد شده‌ی موجود در کاسه اضافه کنید.
مقداری ماست ساده یا کم چرب روی مواد موجود در کاسه بریزید، طوریکه سطح همه‌ی مواد با ماست پوشانده شده و هیچگونه ماستی در ته ظرف جمع نشود.
سپس مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
انواع سس سالاد میوه
برای ایجاد طعمی متفاوت می‌توانید از مخلوط ماست با سس مایونز یا خامه‌ی ترش استفاده کنید.
شما همچنین می‌توانید از ماست‌های طعم داری مانند ماست وانیلی یا ماست میوه‌ای به عنوان سس سالاد میوه استفاده کرده و سالادی با طعم شیرین‌تر را تجربه کنید.
از مخلوط 170 گرم ماست خامه‌ای و 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال می‌توانید سسی با طعم متفاوت را تجربه کنید.
در صورتی که ذائقه شما به خوردن مزه‌های شیرین عادت دارد، برای شیرین کردن ماست می‌توانید به ازای 200 گرم ماست خامه‌ای از 1 قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید و این مخلوط را به عنوان سس برای سالاد میوه با ماست مورد استفاده قرار دهید.
نکات مهم
در افزودن آبلیمو به میوه‌های خرد شده درنگ نکنید، چون در غیر اینصورت رنگ میوه‌ها سیاه می‌شود. این مساله گرچه از نظر سلامتی میوه مشکلی ایجاد نمی‌کند، ولی در شکل ظاهری سالاد تاثیر خوبی ندارد.
مراقب باشید که پوست، دانه و هسته‌ میوه‌ها را کاملا جدا کنید. هیچ کس دوست ندارد حتی یک دانه‌ی کوچک را در سالاد خود امتحان کند.
در صورت استفاده از میوه‌های ساقه دار مانند گیلاس و توت فرنگی، حتما ساقه‌ میوه را جدا کرده و سپس در سالاد میوه از آن استفاده کنید.
میوه‌های مورد استفاده در تهیه سالاد میوه را به اندازه‌های یکسان برش بزنید تا خوردن آن راحت‌تر باشد. برای این منظور می‌توانید از دستگاه خردکن استفاده کنید.
از میوه‌های مختلف به اندازه مساوی در تهیه سالاد میوه استفاده کنید تا هنگام خوردن، طعم یک میوه بر میوه‌های دیگر غالب نباشد.
برای تهیه سالاد میوه سعی کنید از میوه‌هایی که به یک اندازه رسیده اند، استفاده کرده و میوه‌های خیلی نرم و شل یا میوه‌های کال و نارس را به کار نبرید تا هنگام مصرف سالاد، طعم دلچسب میوه‌ها را احساس کنید.
استفاده از میوه‌هایی با رنگ‌های متفاوت، جذابیت سالاد را افزایش داده و ظاهر آن را زیباتر می‌کند.
از برگ‌های نعنا می‌توانید به عنوان نوعی چاشنی معطر برای سالاد میوه استفاده کنید و در نظر داشته باشید که نعنا در ترکیب با میوه‌هایی مانند هندوانه، انواع توت و مرکبات، طعم دلچسبی را ایجاد می‌کند.
در صورت استفاده از میوه‌های ترش مزه برای تهیه سالاد میوه، با افزودن مقداری شکر می‌توانید ترشی سالاد را تعدیل کرده و طعم و مزه بهتری ایجاد کنید.
در انتها بد نیست بدانید که درست کردن سالاد میوه می‌تواند روش خوبی برای آموزش تکنیک‌های پایه آشپزی به کودکان باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند