آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست خانه داري

میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ طرز تهیه سالاد میوه با ماست
٣٢٤
٠
ستاره / تهیه سالاد میوه با ماست بسیار ساده بوده و نیاز به مهارت خاصی ندارد ولی نکاتی دارد که رعایت آن می تواند در کیفیت سالاد تاثیر به سزایی داشته باشد.سالاد که امروزه در سراسر دنیا شناخته شده و حتی به صورت تجاری در سوپر مارکت‌ها به فروش می‌رسد، خوراکی ایرانی بوده و منشا آن به بیش از 2000 سال پیش و زمانی برمی گردد که ایرانیان مخلوطی از روغن و سرکه بر روی سبزیجات می‌ریختند و می‌خوردند. تنوع سالاد اگر بیشتر از تنوع غذا‌های موجود نباشد کمتر از آن نیست. از سالاد شیرازی و سالاد فصل گرفته تا سالاد الویه و سالاد ماکارونی، سالاد‌های خوشمزه‌ای هستند که تقریبا همه آن‌ها را می‌شناسند. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه سالاد میوه با ماست بپردازیم.
میوه‌ی مورد نظر برای تهیه سالاد میوه با ماست را از میوه‌های تازه‌ی موجود در فصل انتخاب کنید.
میوه‌های انتخابی را شسته، پوست بگیرید و هسته یا دانه آن‌ها را خارج کنید، سپس به قطعات کوچک برش بزنید.
میوه‌های خرد شده را در کاسه‌ای ریخته و یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی آن‌ها اسپری کنید تا رنگ آن‌ها در مجاورت هوا تغییر نکند.
در صورت تمایل مقداری پودر نارگیل، کشمش، تکه‌های میوه‌ی خشک شده و تکه‌های بادام زمینی خام یا بوداده را به میوه‌های خرد شده‌ی موجود در کاسه اضافه کنید.
مقداری ماست ساده یا کم چرب روی مواد موجود در کاسه بریزید، طوریکه سطح همه‌ی مواد با ماست پوشانده شده و هیچگونه ماستی در ته ظرف جمع نشود.
سپس مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
انواع سس سالاد میوه
برای ایجاد طعمی متفاوت می‌توانید از مخلوط ماست با سس مایونز یا خامه‌ی ترش استفاده کنید.
شما همچنین می‌توانید از ماست‌های طعم داری مانند ماست وانیلی یا ماست میوه‌ای به عنوان سس سالاد میوه استفاده کرده و سالادی با طعم شیرین‌تر را تجربه کنید.
از مخلوط 170 گرم ماست خامه‌ای و 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال می‌توانید سسی با طعم متفاوت را تجربه کنید.
در صورتی که ذائقه شما به خوردن مزه‌های شیرین عادت دارد، برای شیرین کردن ماست می‌توانید به ازای 200 گرم ماست خامه‌ای از 1 قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید و این مخلوط را به عنوان سس برای سالاد میوه با ماست مورد استفاده قرار دهید.
نکات مهم
در افزودن آبلیمو به میوه‌های خرد شده درنگ نکنید، چون در غیر اینصورت رنگ میوه‌ها سیاه می‌شود. این مساله گرچه از نظر سلامتی میوه مشکلی ایجاد نمی‌کند، ولی در شکل ظاهری سالاد تاثیر خوبی ندارد.
مراقب باشید که پوست، دانه و هسته‌ میوه‌ها را کاملا جدا کنید. هیچ کس دوست ندارد حتی یک دانه‌ی کوچک را در سالاد خود امتحان کند.
در صورت استفاده از میوه‌های ساقه دار مانند گیلاس و توت فرنگی، حتما ساقه‌ میوه را جدا کرده و سپس در سالاد میوه از آن استفاده کنید.
میوه‌های مورد استفاده در تهیه سالاد میوه را به اندازه‌های یکسان برش بزنید تا خوردن آن راحت‌تر باشد. برای این منظور می‌توانید از دستگاه خردکن استفاده کنید.
از میوه‌های مختلف به اندازه مساوی در تهیه سالاد میوه استفاده کنید تا هنگام خوردن، طعم یک میوه بر میوه‌های دیگر غالب نباشد.
برای تهیه سالاد میوه سعی کنید از میوه‌هایی که به یک اندازه رسیده اند، استفاده کرده و میوه‌های خیلی نرم و شل یا میوه‌های کال و نارس را به کار نبرید تا هنگام مصرف سالاد، طعم دلچسب میوه‌ها را احساس کنید.
استفاده از میوه‌هایی با رنگ‌های متفاوت، جذابیت سالاد را افزایش داده و ظاهر آن را زیباتر می‌کند.
از برگ‌های نعنا می‌توانید به عنوان نوعی چاشنی معطر برای سالاد میوه استفاده کنید و در نظر داشته باشید که نعنا در ترکیب با میوه‌هایی مانند هندوانه، انواع توت و مرکبات، طعم دلچسبی را ایجاد می‌کند.
در صورت استفاده از میوه‌های ترش مزه برای تهیه سالاد میوه، با افزودن مقداری شکر می‌توانید ترشی سالاد را تعدیل کرده و طعم و مزه بهتری ایجاد کنید.
در انتها بد نیست بدانید که درست کردن سالاد میوه می‌تواند روش خوبی برای آموزش تکنیک‌های پایه آشپزی به کودکان باشد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

طرز تهیه حلوا کاسه

پیشنهادی برای برنامه غذایی روز هفدهم ماره رمضان

کته کباب؛ غذای محبوب شمالی

رسوم و تغییر سبک زندگی شهرهای مختلف در ماه رمضان

این اشکنه مال تهرانه یا خراسان؟!

دستور اصیل سمبوسه جنوبی

سالادهایی که سفره افطار شما را ممتاز می کنند

رشته خوشکار گیلانی؛ شیرینی مخصوص افطار گیلانی ها

کوکو سبزی مغزدار؛ جدیدترین نسخه غذای محبوب ایرانی

با مسقطی برشی کامتان را شیرین کنید

نان خرمایی؛ سورپرایز سفره افطار

میز اردور/ رولی مقوی با اسفناج و کالباس

کباب تابه ای یک سحری سریع!

دو پیشنهاد جدید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب

اشکنه غذایی سریع، ارزان و مغذی!

دونات کرمی را با شیر و بدون فر بپزید

مربای خیار را برای تابستان گرم آماده کنید!

طعم لذیذ اسپاگتی با مرغ را امتحان کنید

اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت

خوراک خاویار بادمجان مجلسی

تزئین شاعرانه شیشه مربا!

برای پرپشت شدن موی جنین چه اقداماتی انجام دهیم؟

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

انواع لباس های سرهمی بانمک

چگونه ماسک زغال خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه گوشفیل

باغبان باشی/ چه گیاهی را در بهار بکاریم؟

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب