آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا
٣٥٩
٠
ستاره / شیرینی میشکا که به آن میکادو هم می‌گویند نوعی شیرینی لایه‌ای است که با نان مخصوص میشکا یا نان بستنی درست می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار آشنا شوید.
شیرینی میشکا که به آن شیرینی میکادو هم می‌گویند، نوعی شیرینی شبیه ویفر و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. تهیه این شیرینی به فر احتیاج ندارد و همه افراد می‌توانند به راحتی و بدون دردسر این شیرینی را درست کنند. این شیرینی در مجالس و مهمانی‌ها نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و شیرینی میشکا مغزدار را بخوانید.
1. طرز تهیه شیرینی میشکا ساده
مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
آرد سفید ١٥٠ گرم
آرد نخودچی ١٠٠ گرم
کره ١٠٠ گرم
روغن مایع ١٣٠ گرم
پودر هل (میتونید پودر دارچینم بریزید) ١ قاشق چای خوری
شکلات تخته‌ای ٧٠ گرم
نان میشکا یا میکادو ٥ عدد
پودر قند ١٥٠ گرم
پودر کاکائو ٢ قاشق غذاخوری
پودر پسته یا پودر دارچین برای تزئین به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت
دستور تهیه
آرد سفید را دو الی سه مرتبه خوب الک کنید، سپس آن را در یک تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه آن را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
سپس آرد نخودچی را الک کنید و به آرد سفید اضافه کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه هم بزنید. (توجه کنید که آرد را مدام باید هم بزنید، در غیر این صورت می‌سوزد و تیره می‌شود.)
پس از تفت آرد، پودر کاکائو الک شده و پودر هل (یا پودر دارچین) را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
سپس آهسته آهسته روغن مایع و بعد کره را اضافه کنید و به طور پی در پی آن را هم بزنید تا نسوزد.
پس از روغن و کره، پودر قند الک شده را اضافه کنید و بعد از اینکه دو دقیقه آن را هم زدید شعله را خاموش کنید تا مواد کمی (فقط کمی) سرد شوند.
یک ورق نان میشکا را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند.
پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید.
دوباره برای مدت کمی آن را در یخچال بگذارید.
پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با یک چاقو تیز به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.
شیرینی میشکا شما آماده سرو است... نوش جان...
2.طرز تهیه‌ شیرینی میشکا مغز دار
مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
روغن مایع 1 پیمانه
شکلات تخته‌ای 100 گرم
اسانس موز یا آناناس 1 قطره
آرد سفید 1 پیمانه
کره 30 گرم
پودر قند 1 پیمانه
پودر گردو نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
نان بستنی 4 ورق
پودر کاکائو نصف قاشق چای خوری
پودر پسته برای تزیین شیرینی میشکا به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت
دستور تهیه
آرد را الک کنید و آن را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه تفت دهید. مدام آن را هم بزنید و مراقب باشید که آرد تغییر رنگ ندهد و فقط به قدری تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
روغن را آرام آرام اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.
پودر قند و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو را نیز الک کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از آن کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پس از اینکه مواد یکدست با هم مخلوط شدند، پودر گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
در پایان یک یا دو قطره اسانس موز یا آناناس به آن اضافه کنید. (اضافه کردن اسانس دلخواه است)
یک ورق نان بستنی را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند و لایه‌ی آخر فقط نان باشد.
مانند روش قبل پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید و کمی آن را در یخچال بگذارید.
پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با اشکال دلخواه برش بزنید و روی آن را پودر انواع مغزها تزئین کنید.
شیرینی میشکا با مغز گردو آماده سرو است... نوش جان...





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دستور پخت نان گردویی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

دستور تهیه کیک شکلاتی با ارده

طرز تهیه حلوا کاسه

پیشنهادی برای برنامه غذایی روز هفدهم ماره رمضان

کته کباب؛ غذای محبوب شمالی

رسوم و تغییر سبک زندگی شهرهای مختلف در ماه رمضان

این اشکنه مال تهرانه یا خراسان؟!

دستور اصیل سمبوسه جنوبی

سالادهایی که سفره افطار شما را ممتاز می کنند

رشته خوشکار گیلانی؛ شیرینی مخصوص افطار گیلانی ها

کوکو سبزی مغزدار؛ جدیدترین نسخه غذای محبوب ایرانی

با مسقطی برشی کامتان را شیرین کنید

نان خرمایی؛ سورپرایز سفره افطار

میز اردور/ رولی مقوی با اسفناج و کالباس

کباب تابه ای یک سحری سریع!

دو پیشنهاد جدید برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب

اشکنه غذایی سریع، ارزان و مغذی!

دونات کرمی را با شیر و بدون فر بپزید

مربای خیار را برای تابستان گرم آماده کنید!

طعم لذیذ اسپاگتی با مرغ را امتحان کنید

اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت

خوراک خاویار بادمجان مجلسی

تزئین شاعرانه شیشه مربا!

برای پرپشت شدن موی جنین چه اقداماتی انجام دهیم؟

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

انواع لباس های سرهمی بانمک

چگونه ماسک زغال خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه گوشفیل

باغبان باشی/ چه گیاهی را در بهار بکاریم؟

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار