آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی میشکا
٣٥٩
٠
ستاره / شیرینی میشکا که به آن میکادو هم می‌گویند نوعی شیرینی لایه‌ای است که با نان مخصوص میشکا یا نان بستنی درست می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار آشنا شوید.
شیرینی میشکا که به آن شیرینی میکادو هم می‌گویند، نوعی شیرینی شبیه ویفر و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. تهیه این شیرینی به فر احتیاج ندارد و همه افراد می‌توانند به راحتی و بدون دردسر این شیرینی را درست کنند. این شیرینی در مجالس و مهمانی‌ها نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و شیرینی میشکا مغزدار را بخوانید.
1. طرز تهیه شیرینی میشکا ساده
مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
آرد سفید ١٥٠ گرم
آرد نخودچی ١٠٠ گرم
کره ١٠٠ گرم
روغن مایع ١٣٠ گرم
پودر هل (میتونید پودر دارچینم بریزید) ١ قاشق چای خوری
شکلات تخته‌ای ٧٠ گرم
نان میشکا یا میکادو ٥ عدد
پودر قند ١٥٠ گرم
پودر کاکائو ٢ قاشق غذاخوری
پودر پسته یا پودر دارچین برای تزئین به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت
دستور تهیه
آرد سفید را دو الی سه مرتبه خوب الک کنید، سپس آن را در یک تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه آن را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
سپس آرد نخودچی را الک کنید و به آرد سفید اضافه کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه هم بزنید. (توجه کنید که آرد را مدام باید هم بزنید، در غیر این صورت می‌سوزد و تیره می‌شود.)
پس از تفت آرد، پودر کاکائو الک شده و پودر هل (یا پودر دارچین) را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
سپس آهسته آهسته روغن مایع و بعد کره را اضافه کنید و به طور پی در پی آن را هم بزنید تا نسوزد.
پس از روغن و کره، پودر قند الک شده را اضافه کنید و بعد از اینکه دو دقیقه آن را هم زدید شعله را خاموش کنید تا مواد کمی (فقط کمی) سرد شوند.
یک ورق نان میشکا را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند.
پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید.
دوباره برای مدت کمی آن را در یخچال بگذارید.
پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با یک چاقو تیز به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.
شیرینی میشکا شما آماده سرو است... نوش جان...
2.طرز تهیه‌ شیرینی میشکا مغز دار
مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
روغن مایع 1 پیمانه
شکلات تخته‌ای 100 گرم
اسانس موز یا آناناس 1 قطره
آرد سفید 1 پیمانه
کره 30 گرم
پودر قند 1 پیمانه
پودر گردو نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
نان بستنی 4 ورق
پودر کاکائو نصف قاشق چای خوری
پودر پسته برای تزیین شیرینی میشکا به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت
دستور تهیه
آرد را الک کنید و آن را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه تفت دهید. مدام آن را هم بزنید و مراقب باشید که آرد تغییر رنگ ندهد و فقط به قدری تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
روغن را آرام آرام اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.
پودر قند و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو را نیز الک کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از آن کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پس از اینکه مواد یکدست با هم مخلوط شدند، پودر گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
در پایان یک یا دو قطره اسانس موز یا آناناس به آن اضافه کنید. (اضافه کردن اسانس دلخواه است)
یک ورق نان بستنی را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند و لایه‌ی آخر فقط نان باشد.
مانند روش قبل پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید و کمی آن را در یخچال بگذارید.
پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با اشکال دلخواه برش بزنید و روی آن را پودر انواع مغزها تزئین کنید.
شیرینی میشکا با مغز گردو آماده سرو است... نوش جان...


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند