آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه حلوای آرد سبوس خوشمزه خانه داري

طرز تهیه حلوای آرد سبوس خوشمزه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه حلوای آرد سبوس خوشمزه 4
٤٣٧
٠
کوکپد/ طرز تهیه حلوای آرد سبوس نیز مانند دیگر حلوا‌ها است با این تفاوت که این حلوا با آرد گندم سبوس دار درست می‌شود؛ این آرد به زمان بیشتری برای تفت احتیاج دارد.
حلوا یک دسر مخصوص عربستان است، ولی این روز‌ها حلوا در بسیاری از کشور‌ها مانند ایران نیز به فراوانی تهیه و سرو می‌شود. حلوا مجلسی در مراسم‌ مختلف مانند مراسم‌ مذهبی، افطاری‌ها و ... مورد استفاده فراوان قرار می‌گیرد. در این مقاله طرز تهیه حلوای آرد سبوس آموزش داده شده است.
طرز تهیه حلوای آرد سبوس
مواد لازم (برای 6 نفر و بیشتر)
آرد گندم سبوس دار 2 پیمانه
هل 2 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن مایع و روغن جامد با هم 1 پیمانه
مواد لازم جهت شربت
شکر 1 و 1/2 پیمانه
آب 1 و 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
خلال بادام یا پسته برای تزئین کمی
زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
زمان لازم برای پخت حلوا 20 دقیقه
دستور تهیه
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند. لازم نیست قوام آید، فقط حل شدن شکر در آب کافی است.
پس از اینکه شکر‌ها حل شدند گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید. شربت حلوا آماده شد.
آرد سبوس را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا از خامی خارج شود.
پس از اینکه آرد کمی (خیلی کم) تغییر رنگ داد روغن و بعد کره را آرام آرام به آرد اضافه کنید و به صورت پی در پی هم بزنید تا روغن به خورد آرد‌ها برود.
پس از اینکه خمیر یکدستی حاصل شد. آهسته آهسته شربت را اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.
وقتی حلوا جمع و کمی سفت شد حلوای شما آماده شده است.
حرارت را خاموش کنید و سریع حلوا را به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید و با خلال پسته یا بادام تزئین کنید.
حلوای آرد سبوس آماده سرو است ... نوش جان ...
چند نکته مهم!
آرد سبوس دار نسبت به آرد‌های دیگر طعم بهتری به حلوا می‌دهد.
گلوتن موجود در آرد سبوس دار پایین است به همین دلیل حلوا با آرد سبوس دار لطیف‌تر است و کشدار نمی‌شود.
آرد سبوس دار، نسبت به آرد‌های دیگر زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارد.‌
می‌توانید زمانی که آرد و روغن مخلوط شدند کمی گردوی آسیاب شده به آن اضافه کنید تا حلوا مجلسی و مقوی شود.
اگر زعفران بیشتری بزنید رنگ حلوا شما روشن‌تر خواهد شد.
اگر آرد را زیاد تفت دهید که کمی تیره شود، رنگ حلوا هم تیره می‌شود.
پس از اینکه آرد و روغن حل شدند تا مواد داغ هستند، شربت را اضافه کنید.
دلیل اینکه از کره، روغن مایع، روغن جامد با هم استفاده می‌شود این است که این سه در کنار هم خاصیت‌های منحصر به فردی به حلوا می‌دهد. کره باعث خوش طعم شدن، روغن جامد باعث پوکی، و روغن مایع باعث نرم شدن حلوا می‌شود.
اگر در پایان کار حلوا همچنان شل بود. اگر شل بودن حلوا به خاطر شربت زیاد آن بود، حلوا را باز هم روی حرارت بگذارید تا آب آن گرفته شود و اگر شل بون آن به خاطر روغن زیاد بود کمی آرد تفت داده شده به آن اضافه کنید.
زعفران را حتما باید خوب دم کنید و بعد به شربت اضافه کنید.
در پخت هر نوع حلوا نکته‌ی مهم این است که از ابتدا تا انتهای کار باید حلوا را هم بزنید؛ به خصوص هنگام تفت آرد.
برای مجالس و مهمانی‌ها حلوا را در کاغذ‌های مخصوص، تارت‌های آماده و یا نان بستنی بریزید و آن را با خلال پسته، بادام یا پودر نارگیل تزیین کنید تا یک پذیرایی شیک و متنوع از مهمانان خود داشته باشید.
هرچه حلوا بیشتر روی حرارت بماند سفت‌تر می‌شود و اگر دوست دارید کمی شل و آبکی باشد باید زودتر آن را از روی حرارت بردارید.
ترجیحا از قابلمه‌ی تفلون یا چدن استفاده کنید، زیرا قابلمه استیل یا روحی (رویی) حرارت را سریع منتقل می‌کنند و موجب می‌شود که شیر خشک بسوزد و تیره شود.
هرچه حلوا را با حرارت کم درست کنید و بیشتر هم بزنید حلوای بهتری خواهید داشت.
حلوا را می‌توانید با قالب‌های شکلی مدل بزنید





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دستور تهیه شربت سکنجبین

ترفند گریل کردن ذرت

متفاوت ترین نیمرویی که تا به حال دیده اید

برش های جدید و جذاب هندوانه

پیشنهاد غذای عربی خوشمزه برای سحری

مربای بهاری گل محمدی؛ شادی بخش و خوش عطر

فالوده رویال؛ پیشنهاد هندی ها برای رفع عطش

بستنی خانگی محبوب در کشور افغانستان

دستوری برای تهیه اشکنه ای جدید

ترفندهایی هوشمندانه برای آشپزی

6 پیشنهاد برای استفاده مجدد از شلوار جین

آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری

هنرنمایی بوراک در پخت دلمه

نوشیدنی ها/ اسموتی های سبز رنگ برای کودکان

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر

نکات مهم قبل از فر کردن مو

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو