آریا بانو

آخرين مطالب

گردو، علاج فشارخونی‌ها پزشکي

گردو، علاج فشارخونی‌ها

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
گردو، علاج فشارخونی‌ها
١٨٠
٠
ایسنا / متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند که مصرف گردو می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند.
محققان در مطالعه‌ای جدید دریافتند مصرف گردو به افرادی که در معرض بیماری قلبی-عروقی قرار دارند کمک می‌کند تا فشار خون خود را کاهش دهند. به گفته محققان گردو باید به عنوان بخشی از رژیم غذایی باشد که حاوی میزان ناچیزی از چربی‌های اشباع‌شده هستند.
محققان آمریکایی اظهار داشتند: تحقیق انجام گرفته اولین موردی است که بررسی می‌کند چگونه ترکیب های موجود در گردو بر سلامت قلب تاثیر می‌گذارد. ‌گردو حاوی امگا 3 گیاهی موسوم به آلفا لینولنیک اسید است که با اثربخشی مناسب بر فشار خون همراه است.
محققان در این بررسی این موضوع را مورد مطالعه قرار دادند که آیا ترکیب آلفا لینولنیک اسید به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند یا دیگر مواد موجود در آن همچون پلی‌فنول‌ها در کنترل فشار خون در افرادی که در معرض بیماری‌های قلبی-عروقی قرار دارند، موثر است.
آنها به مطالعه روی 45 فرد 30 تا 65 ساله که دچار چاقی یا اضافه وزن بودند پرداختند. تمامی این افراد دو هفته پیش از شروع مطالعه یک رژیم غذایی حاوی 12 درصد کالری حاصل از چربی‌های اشباع‌شده را دنبال کردند. سپس این افراد به سه گروه تقسیم شدند و سه رژیم غذایی مختلف را که حاوی میزان ناچیزی از چربی اشباع شده بود دریافت کردند.
این سه رژیم عبارتند از:
رژیم غذایی حاوی گردو
رژیم غذایی فاقد گردو که حاوی میزان برابری از آلفا لینولنیک اسید و اسیدهای چرب اشباع نشده بوده
و رژیم غذایی فاقد گردو که با میزان برابری از آلفا لینولنیک اسید موجود در گردو و اسید چرب دیگری موسوم به اسید اولئیک جایگزین شده.
محققان فاکتورهای سلامت قلبی-عروق این افراد را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند سلامت قلب تمامی این افراد تا حدودی بهبود داشته‌ است. یافته‌ها نشان داد جایگزین کردن چربی‌های اشباع شده با چربی‌های غیراشباع که از گردو یا روغن‌های گیاهی دیگر بدست می‌آید به سلامت قلب و عروق منجر می‌شود.
آنها همچنین تاکید کردند: افرادی که رژیم غذایی‌شان حاوی گردو بوده نسبت به دو گروه دیگر فشارخون پایین‌تری داشته‌اند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پوست‌تان را با 5 خوراکی جوان کنید

آنفلوآنزای پرندگان دوباره در ایران شیوع پیدا کرده است؟

کدام بیماری‌ها بیشتر از همه ایرانی‌ها را می‌کُشند؟

سیر تا پیاز نکات غذایی برای دیابتی‌ها

چه کسانی در آینده طاس می‌شوند؟

به جای شکر، عسل بخوریم یا نه؟

هشدار، مراقب وبا باشید!

اینفوگرافی؛ شایع‌ترین بیماری‌ها در بین زنان

با این خوراکی‌ها پیری را به تعویق بیندازید

صوت/ خطرات رژیم‌های غذایی غنی از گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات!

کودکان را با باتری دکمه‌ای تنها نگذارید!

چطور عینک آفتابی تقلبی را تشخیص دهیم؟

درمان معجزه‌آسای مشکلات گوارشی با مخلوط آب لیمو و روغن زیتون

ماسک‌های مو فوق‌‌العاده با پوست موز!

خطرات استفاده از جوش شیرین در پخت نان

7 حقیقت جالب با یک آزمایش خون ساده!

آیا سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است؟

گول کپسول‌های لاغری را نخورید!

مازندرانی‌ها مراقب این بیماری خطرناک باشند!

سن مناسب فرزندآوری برای آقایان چند سالگی است؟

بیماران درگیر با سرطان معده حتما بخوانند

نکات تغذیه ای ویژه ماه رمضان که حتما باید رعایت شوند

تضمین سلامت پوست با 7 خوراکی خوشمزه

منشاء دردهای شانه چیست؟

بهترین آنتی بیوتیک‌های غیردارویی

غذاهای فرآوری شده باعث اشتهای کاذب می شوند

برای درمان سرفه شبانه کودکان چه کنیم؟

پوست و مو/ به این دلایل هرگز با موی خیس نخوابید

چگونه بفهمیم دچار فقر آهن هستیم؟

طالبی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون

زمان غذا خوردن براندازه شکم تاثیر دارد!

نارسایی احتقانی قلب و حمله قلبی چیست؟

علائم شروع عفونت کلیه را بشناسید

هر ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف می‌کند

خواص باقلا، خوراکی دلچسب بهاری

خوراکی های ممنوعه برای کسانی که اختلالات روانی دارند

‌ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب عادت کرده است

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن دارد

آنچه باید درباره پرش پلک بدانید

هویج پخته بهتر است یا خام؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

نوشیدنی خوشمزه برای قد کشیدن

سم زدایی مو از چربی، شوره و مواد شیمیایی مضر

نسخه طبیعی برای مقابله با جرم دندان

مرگ زودرس با افراط در نوشیدن آبمیوه‌های طبیعی

اگر روزی سه عدد خرما بخورید چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد

مصرف بیش از اندازه ویتامین c عوارض دارد؟

اهدای خون بیش از 18 هزار نفر از ابتدای ماه رمضان

گل گاوزبان، گیاه خوش آب و رنگ و درمانگر

چه زمانی درد دست چپ مشانه بیماری قلبی است؟