آریا بانو

آخرين مطالب

سالاد پاستا با سس لیمو؛ با یک بار امتحان طرفدارش می‌شوید! خانه داري

سالاد پاستا با سس لیمو؛ با یک بار امتحان طرفدارش می‌شوید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سالاد پاستا با سس لیمو؛ با یک بار امتحان طرفدارش می‌شوید!
٤٥٣
٠
برترین ها / ورژن‌های مختلفی برای سالاد پاستا وجود داره که هر کدومشون هم به خاطر مواد متنوعی که داخلشون بکار رفته طعم و مزه‌ی منحصر به فرد خودشون رو دارن. در این مطلب طرز تهیه یه سالاد پاستا با سس لیمو رو براتون میذارم که خودم به شخصه خیلی طرفدارشم، چون داخلش کرفس داره و ترکیب طعم کرفس و بوی لیموی تازه مزه این سالاد رو محشر میکنه، البته برای کسایی که مثل من عاشق کرفس باشن .
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با سس لیمو
پاستا: 200 گرم به شکل دلخواه
بروکلی خرد شده: 1 پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف یک عدد
زیتون: 1 پیمانه
کرفس: 2 ساقه بلند
سالامی: 100 گرم
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 1/2 پیمانه
سیر رنده شده: 1 قاشق مربا خوری
لیمو رنده شده: 4 الی 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد پاستا با سس لیمو
1. برای تهیه این سالاد پاستا خوشمزه ابتدا قابلمه آبی که کمی نمک و روغن داره رو به جوش بیارین و بعد پاستا رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه برای حدود 8 الی 10 دقیقه یا بیشتر تا نرم و آماده خوردن بشه. روغن به نچسبیدن پاستا‌ها به هم کمک میکنه.
2. تا پاستا آماده میشه سس رو حاضر میکنیم. سس مایونز، نمک، فلفل، سیر رنده شده و آب لیمو رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین تا سستون یکنواخت بشه. مقدار آب لیمو رو میتونین بر طبق سلیقه تون کم یا زیاد کنین.
3. حالا مواد سالاد رو خرد کنین پس زیتون رو حلقه‌ای ببرین.
4. سالامی رو هم مثل تصویر رشته رشته کنین.
5. کرفس و فلفل رو هم مکعبی و ریز خرد کنین.
6. حالا دیگه پاستا هم پخته پس آبکشش کنین و وقتی سرد شد داخل یه کاسه بزرگ بریزینش.
7. سالامی، بروکلی، کرفس، فلفل دلمه و زیتون رو به ماکارونی اضافه کرده خوب با هم مخلوطشون کنین.
8. حالا سس لیمو و جعفری خرد شده رو هم بریزین و باز مواد رو هم بزنین تا کاملا و یکنواخت به سس آغشته بشن.
9. بهتره سالاد رو حداقل نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا مزه‌ها به خورد هم بره.
10. حالا سالاد خوشمزه شما حاضره … نوش جان





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا

طرز تهیه کوکیز خرمایی ویژه ماه رمضان

از شما/ مسقطی ساگو

از شما/ افطاری ما در پارک

از شما/ خاگینه کیکی من برای اولین بار

شیرینی ها/ شیرینی برنجی؛ محبوب تمام نسل های ایرانی

از شما/ دسته گل سبزیجات

میز اردور/ سالاد کلم بروکلی سرشار از پتاسیم و کلسیم

سیب زمینی رست شده؛ میان وعده مقوی برای کودکان

استانبولی پلو؛ ناهاری خوشمزه برای کودکان مدرسه ای

غذای اصلی/ تا به حال اسم میگوی نارگیلی را شنیده‌اید؟