آریا بانو

آخرين مطالب

افطار/ کوفته تبریزی اصل خانه داري

افطار/ کوفته تبریزی اصل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
افطار/ کوفته تبریزی اصل
k ١.٨
٧
سرآشپز پاپیون / مواد لازم برای تهیه 3عدد کوفته
★یکی از غذاهایی که ممکنه هرکسی نتونه خوب درستش کنه کوفته است،چون احتمال وارفتنش زیاده و اگه وابره با آش فرقی نداره.
مواد لازم کوفته تبریزی اصل
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 75 گرم
لپه‎ 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سبزی معطر خشک 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد میانی :
آلو ،زرشک و گردو(به دلخواه) به مقدار لازم
طرز تهیه
درجه سختی زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
1
لپه را جداگانه بپزید و آبکش کنید تا هیچ آبی نداشته باشه بزارید کاملا خنک بشه. برنج هم جداگانه نیم پز کنید و بزارید کاملا خنک بشه. فقط نکته مهم اینه که برنج و لپه باید کاملا خنک و بدون آب باشه.
2
نصف لپه پخته شده رو با گوشت چرخکرده چرخ کنید یا درون دستگاه غذاساز میکس کنید و بقیه لپه رو به همون شکل به مواد اضافه کنید.
3
گوﺷﺖ ﭼﺮخ ﮐﺮده ﻫﺮﭼﻘﺪر ﺑﻮد به اندازه نصفش لپه و به اندازه نصف لپه برنج ،یعنی اگر گوشت چرخکرده یک کیلوگرم بود نیم کیلو لپه و 250 گرم برنج.
4
برنج نیم پخت شده و خنک شده را به بقیه مواد اضافه کنید.
5
یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم و به مواد اضافه میکنیم و ورز دهید.
6
نکته مهم در کوفته این که مواد کاملا به خرد هم بروند و ورز داده بشند. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره.
7
یک عدد تخم مرغ به مواد اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم. معمولا برای هر سه عدد کوفته که درست میکنید باید یک عدد تخم مرغ کامل به موادتون اضافه کنید.
8
سبزی های معطر را نیز بیفزایید. سعی کنید از سبزی خشک استفاده کنید،چون یکی از دلایلی که باعث وارفتن کوفته میشه آبی است که تو سبزی و مواد دیگه می مون.سبزی کوفته شامل تره ،مرزه‌،ترخون ،شوید ،نعناست که مقدار تره باید بیشتر از بقیه باشه و نعنا کمتر باشه.
9
ادویه ها را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. در مورد ادویه میتونید از زیره سیاه ،ادویه کاری،جوز هندی به مقدار خیلی کم ،زردچوبه،فلفل سیاه ،آویشن،نمک و دارچین استفاده کنید. توجه داشته باشید که از هر ادویه ای که استفاده می کنید باید هم در مواد کوفته بریزید هم در آب کوفته.
10
چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
11
بعد از ورز دادن مواد با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید. به هیچ وجه دستاتون رو خیس نکنید تا کوفته های بهتری داشته باشید.
12
داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید . برای تهیه آب رب کوفته (سُس کوفته )و پخت آن چهار قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون روغن سرخ کنید بطوریکه رنگ روغنش قرمز رنگ بشه یعنی رنگ رب رو به خودش بگیره
13
پیاز داغ آماده شده رو به رب سرخ شده اضافه کنید. سپس چهار الی پنج لیوان آب را اضافه کنید و بزارید بجوشه وقتی آب جوشید کوفته ها را به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید.
14
بهتر این است که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور باشند.اما اگر میخواهید آب غلیظی داشته باشید میتونید آب کمتری بریزید.
15
حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه. بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.
16
برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون ترید میکنند. میتونید کوفته هاتون رو با زرشک و آلو تزیین کنید.
17
اگر تعداد زیای کوفته آماده کرده اید میتونید اضافه هاشو درون سینی بچینید و بزارید فریزر تا خودشو بگیره وقتی خودشو گرفت درون کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید و هروقت خواستید استفاده کنید.
18
فقط دقت داشته باشید که کوفته فریزر شده رو نباید بزارید بیرون داخل هوای اتاق تا یخش باز بشه. برای پخت کوفته فریزر شده کوفته را همانطور منجمد در آب در حال جوش (سُس کوفته )بندازیدو بعد یکساعت حرارت را خاموش کنید
سرآشپز نائبی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک کرامبل سیب

طرز تهیه نان شیرمال

آش گوجه فرنگی همدان

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه‌های تابستانی

آموزش پخت خورش لوبیا سبز با قارچ

غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت

میز اردور/ دسر توت فرنگی عصرتان را پر انرژی می کند

از شما/لطفا در بخش آشپزی درج شود

از شما/جوجه تابه ای

از شما/ناهار امروز

از شما/ پنکیک خوشمزه

از شما/پنکیک با مربای البالو

این کیک های تولد را بدون فر بپزید

از شما/ لطفا در بخش آشپزی درج شود

سفره آرایی/ کودک را با این تزئینات میوه خور کنید

6 ساندویچ جذاب و محبوب در هندوستان

کیک نخودچی صبحانه ای مقوی

میزاردور/ ترشی پوست لیمو ترش

از شما/ پاستا خوشمزه

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی به روش رستوران‌ های میلان

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

مرغ لقمه ای؛ شامی کامل و جدید برای خانواده

باقلوای ترکی که دلتان را می برد

رولت تیرامیسو؛ خوشمزه تر از رولت خامه ای

تخم مرغ را لاکچری بپزید

چگونه با بامیه غذایی لذیذ درست کنیم؟

مدل موی عروس اصلا سخت نیست!

کلکسیون انگشترهای درشت زنانه

فر کردن مو بدون امکانات

استفاده از وازلین به جای شمع!

چگونه وقتی بیمار هستی، زیبا باشی؟

وسایل ضروری در دکوراسیون داخلی منزل

ویدئویی برای مرتب بودن آقایان

کاربردهای مهم و مفید وازلین

لباس مشکی بچگانه ویژه محرم

علاقه مندان به گل و گیاه این ویدئو را از دست ندهند

تفاوت اصلی رنگ مو آمبره و سامبره و بالیاژ

مدل لباس مشکی دخترانه و پسرانه

زیباترین گل های نمدی با الگوی ساخت

7 ویژگی مهم کفش های مجلسی اما راحت برای خانم ها

شیک ترین ست های کیف و کفش آبی

​تبدیل پنکه به کولر با ترفند ساده!

طرز تهیه نبات شاخه ای

سوسیس خام رو باید در یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه کره بادام زمینی

آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

9 چیزی که نمی‌دانستید به پوست‌تان صدمه می‌زنند