آریا بانو

آخرين مطالب

فنجان غذای خوردنی درست کنید! خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٥٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کلم بروکلی : 2 پیمانه
سیر : 1 عدد
پنیرپارمزان : 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
پنیرریکوتا : 450 گرم
نمک : نصف قاشق چایخوری
ریحان تازه : 1/4 پیمانه
جعفری تازه : 2 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی : 1.5 پیمانه یا فنجان
چطور بپزم:
ابتدا فر را با دمای 190 درجه گرم کنید.
داخل مخلوط کن کلم بروکلی ، سیر ، پنیرپارمزان ، تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدست درست بشه .
داخل قالب ها که از قبل با روغن چرب شده ، مخلوط را به ضخامت 1 سانتیمتر طبق فیلم بریزید و با دست به بدنه فشار بدهید.
داخل فر برای 30 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن از داخل قالب ها دربیاورید.
پنیرریکوتا را با ریحان و جعفری ریز شده و نمک مخلوط کنید و داخل فنجان ها بریزید و گوجه گیلاسی را قرار دهید.
همانطور که داخل فیلم می بینید می توانید از ترکیبات مختلف برای پر کردن داخل فنجان ها استفاده کنید:
اول : پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت بدید بعد از کمی سبک شدن گوشت و سوسیس چرخ کرده را بریزید و تفت بدید پودرپارمزان ، فلفل ، نمک ، جعفری و ریحان را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس رب گوجه و سس گوجه را اضافه کنید برای 45 دقیقه با شعله کم بجوشانید تا مواد پخته و غلیظ شوند ، حال داخل فنجان ها ریخته و روی آن پنیرموزارلا قرار دهید و دو دقیقه گریل کنید
دوم : فیله های مرغ نگینی ریز شده را با روغن زیتون تفت بدید و سرخ کنید بعد سس پستو اضافه کرده و مخلوط کنید و داخل فنجان ها ریخته و روی آن گوجه گیلاسی و ریحان قرار دهید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه مارمالاد زردآلو

طرز تهیه ته دیگ بادمجان خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه دسر فرنی بستنی ویژه ماه رمضان

سوپ و آش/ آش گوشت بابلی

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

طرز تهیه‌ی خورش بامیه مجلسی با گوشت یا مرغ

طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

تهیه پولکی زعفرانی در خانه به همراه نکات کلیدی

تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها

خورش بادمجان را در هوای بهاری میل کنید

سحری/ خورش گوجه سبز و نخود

افطاری/ سوپ رشته ساده بپزید

غذای اصلی/ خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه سوهان کنجدی

غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم

از شما/ بفرمایید شام

ازشما/ سالاد شام افطاری

ازشما/ ژله افطاری

ازشما/ پیتزا افطاری

ازشما/ کیک چای

ازشما/ بفرماید دوستان

غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو

با بهترین غذاهای بومی اهواز آشنا شویم

مرغ کبابی آبدار در منزل بدون فر و منقل

آموزش ساخت کیف موبایل زنانه

با سلیقه خودتان زیورآلات بسازید

خلاصی از آلودگی های منزل!

پیشنهادی جدید برای برش هندوانه

گیفت هیجان انگیز برای دخترها

ترکیبی‌های ایرانی؛ از اشکنه تخم‌خربزه تا دلمه سیرابی!

طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن

چطور کیک تولد موزی شکل درست کنم؟

آموزش محبوب ترین مدل بافت مو

رنگ آمیزی زیبای تی شیرت های ساده

آویز رنگی گلدان بسازید

نحوه نگهدری از آلوئه‌ورای خانگی

از شما/ فرنی سه رنگ

از شما/ سحری

از شما/ بامیه های خونگی

از شما/ شام ما همبرگر خودم پز 😀

از شما/ کیک تولد

از شما/ ژله های مهمونای دیشب

تزئین سالاد برای مهمانی افطاری

از شما/ سالاد الویه

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با پنیر

باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار

حلوای هویج؛ دسر خوشمزه ارومیه

پودینگ ورمیشل؛ دسری مقوی برای روزه داران

چادرِ خوب را بشناسیم