آریا بانو

آخرين مطالب

راهکار پخت غذای سالم با چربی کمتر خانه داري

راهکار پخت غذای سالم با چربی کمتر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
راهکار پخت غذای سالم با چربی کمتر
k ٢.٢
٠
سلامت نیوز / اگر مواد غذایی در حین پخت به رطوبت بیشتری نیاز دارند، آن را با افزودن روغن جبران نکنید. بلکه از آب یا آبلیمو برای این کار استفاده کنید.
- از قطعات لخم گوشت یا مرغ استفاده کنید.
- اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، می توانید با فرچه کمی روغن به سطح ماده غذایی اضافه کنید و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید.
-از ظروفی استفاده کنید که به روغن بسیار کمی برای پخت نیاز داشته باشند.
-اکثر دستورات تهیه غذا در صورتی که میزان کره یا روغن آنها نصف یا ثلث شود باز هم مزه خوبی خواهند داشت.
-برای طبخ انواع کوکو و کتلت، به جای 1 زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده تخم‌مرغ را جایگزین کنید.
-از شیر کم چرب (1.5%) به جای پر چرب استفاده کنید.
-برای نرم شدن گوشت ها، به جای اینکه از روغن استفاده کنید از یک ماده اسیدی مثل آبلیمو و سرکه بهره ببرید.
-از جایگرین های با چربی کمتر استفاده کنید مثلا ماست با چربی کمتر می تواند جایگزین سسها شود. از شیرهای کم چرب به جای خامه در دستورهای پخت استفاده کنید.
-پودر کاکائو مزه شکلات می‌دهد اما بدون چربی است. بنابر این در دستور پخت دسرها می توانید پودر کاکائو را جایگزین شکلات کنید.
-ماهی، روغن زیتون و آجیل از منابع خوب روغن هستند، می توانید در برنامه غذایی خود از آنها به عنوان تأمین کننده چربی استفاده کنید.
-مصرف روغن جامد را به حداقل رسانده و به جای آن از روغن مایع که فاقد کلسترول و حاوی اسید چرب غیر اشباع است، استفاده کنید.
-تا حد امکان از سرخ کردن غذا بپرهیزید.
-هر نوع روغن کاربرد خاصی دارد از روغن مایع برای مصارف پخت و تهیه سالاد و از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن غذا استفاده کنید.
-هرگز روغن را با شعله زیاد حرارت ندهید و از برشته و قهوه ای کردن مواد غذایی پرهیز کنید.
-ظرف نگهداری روغن باید سالم، غیر قابل نفوذ نور به روغن و کاملاً در بسته باشد. نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه فروشگاه صحیح نیست و موجب فساد روغن می شود. لذا ظرف روغن را در جای خشک، خنک، دور از نور و گرما نگهداری کنید.
-روغن مصرفی را فقط یک بار حرارت دهید، البته روغن مخصوص سرخ کردنی در صورتی که تغییر رنگ و طعم نداده باشد حداکثر دو تا سه بار در طول یک روز قابل مصرف است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ ماست معجزه ترکیب پروتئین و لبنیات

غذای اصلی/ صفر تا صد تهیه دلمه کلم

کرایی مرغ با طعم باورنکردنی

برای شام کوکوی بادمجان سرو کنید

شیرینی ها/ کوکی با شکلات چیپسی

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید

طرز تهیه کوکوی به

از شما/ ناهارمن

از شما/ نهارما زرشک پلو بامرغ

از شما/ لوبیا پلو

غذای اصلی/ آبگوشت نذری؛ دلچسب ترین انتخاب

کیک خانگی لطیف و خوشمزه

از شما/ کله پاچه

بادمجان سوخاری، خاطرخواه زیاد داره!

از شما/ در حال تدارک ناهار

از شما/ شام دیشب ما

دستور پخت خوشمزه ترین شیرینی خانگی

از شما/ باقالی پلو و ماهی حلوا سفید

از شما/ کیک فنجونی

از شما/ برکو غذای محلــــی

از شما/ کیک کشمشی

از شما/ یک غذای خوشمزه ♥️♥️♥️♥️

از شما/ میگو سوخاری

از شما/ ماهی بارشته پلو

نوشیدنی ها/ قهوه را با پشمک سرو کنید

میز اردور/ دسر انبه با ترکیب خوشمزه ژله آلبالو

کتلت بروجردی؛ معطر و دلبرانه

مرغ شکم پر با سبزیجات سرخ شده

آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

چند ساندویچ خوشمزه برای اولین روز مدرسه

دستور تهیه چند خوراکی سالم برای دربی فردا

نوشیدنی ها/ آب طعم دار لیمویی بنوشید و خنک شوید

با ماسک کیوی و شکر صورتتان را صاف و براق کنید

ایده های عکس یادگاری از کلاس اولی ها

ناهار/ پلوی فلفل دلمه ای؛ خوش عطر و جدید

برای ناهار غذایی ضد فشار خون و سکته بپزید

صبحانه ای سرشار از پروتئین و ویتامین

با کیک نسکافه و گردو خانواده را دور هم جمع کنید

سمبوسه پیتزایی؛ کودکان عاشقش می شوند

روش فریز کردن ذرت برای پاییز

از شما/ پیتزا لقمه ایی

از شما/ تارت شکلاتی و خامه ایی

فست فودی خوشمزه و فوری برای شام جمعه

با حلوای تارت درگذشتگان را یاد کنید

لقمه های مدرسه ای ساده و خوشمزه

از شما/باقالی پلو با گوشت

کنسرو گوجه فرنگی به جای رب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما