آریا بانو

آخرين مطالب

در خانه بیسکوئیت مادر درست کنید خانه داري

در خانه بیسکوئیت مادر درست کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
در خانه بیسکوئیت مادر درست کنید
k ٢.١
٠
ایده شات / پخت انواع بیسکویت در خانه کار ساده ای است. طرز تهیه بیسکویت مادر نیز از آن مستثنی نیست. بیسکویت مادر در واقع بیسکویتی است که بافت نرمی داشته و مقوی باشد. به همین دلیل انواع بیسکویت ساده را می توان به نام بیسکویت مادر در خانه نامگذاری کرد. در این نوشته ما چند دستور پخت مختلف (و البته غیر نرم) برای داشتن بیسکویت مقوی برای بچه هایی که تازه صاحب دندان شده اند داریم.
1: بیسکویت سیب
یک فنجان جو دو پرک
یک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز)
یک فنجان سس سیب (کمپوت سیب بدون آب)
دو قاشق غذا خوری شیره
دو قاشق غذا خوری روغن نارگیل
دارچین، زنجبیل، جوز هندی و وانیل هر کدام نصف قاشق چای خوری
یک چهارم فنجان پودر نارگیل
مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنید و سپس شیره و روغن نارگیل ذوب شده را به آن بیفزایید. بیسکویت ها را به شکل دانه های خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس بپزید. در نیمه ی زمان پخت بیکویت ها را زیر و رو کنید تا هر دو جهت ان خوب بپزد.
2: بیسکویت موزی
یک فنجان جو دو پرک
یک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز)
یک فنجان موز رسیده له شده ( موز رسیده نیاز به شیرین کنده ندارد)
دو قاشق غذا خوری شیره (درصورت شیرین نبودن موز)
دو قاشق غذا خوری روغن نارگیل
دارچین، زنجبیل، جوز هندی و وانیل هر کدام نصف قاشق چای خوری
یک چهارم فنجان پودر نارگیل
مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنید و سپس شیره و روغن نارگیل ذوب شده را به آن بیفزایید. بیسکویت ها را به شکل دانه های خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس بپزید. در نیمه ی زمان پخت بیکویت ها را زیر و رو کنید تا هر دو جهت ان خوب بپزد.
این بیسکویت را تا 24 ساعت نگهداری کنید.
3: بیسکویت کدوحلوایی
یک فنجان جو دو پرک
یک فنجان جو دو سر خرد شده ( در غذا ساز)
یک فنجان پوره کدو حلوایی
دو قاشق غذا خوری شیره
دو قاشق غذا خوری روغن نارگیل
دارچین، زنجبیل، جوز هندی و وانیل هر کدام نصف قاشق چای خوری
یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
یک چهارم فنجان پودر نارگیل
مواد خشک را ابتدا با هم مخلوط کنید و سپس شیره و روغن نارگیل ذوب شده را به آن بیفزایید. بیسکویت ها را به شکل دانه های خرما در آورده و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس بپزید. در نیمه زمان پخت بیسکویت ها را زیر و رو کنید تا هر دو جهت ان خوب بپزد.
محصولات این طرز تهیه بیسکویت مادر 24 ساعت ماندگاری دارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی