آریا بانو

آخرين مطالب

دسر محلبی عربی؛ آسان و خوش طعم خانه داري

دسر محلبی عربی؛ آسان و خوش طعم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دسر محلبی عربی؛ آسان و خوش طعم
٦٢١
٠
خراسان / چی لازم دارم:
شیر: 3 لیوان
آرد برنج - 100 گرم
پودر بادام - 30 گرم
شکر - 100 گرم
گلاب - 2 قاشق سوپ خوری
کشمش، بادام یا برگه زردآلو - به دلخواه
چطور بپزم:
شیر را در قابلمه ای بریزید و با پودر بادام شکر، آرد برنج و گلاب مخلوط کنید تا زمانی که شکرکاملا حل شود.
اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد و به قوام برسد.
محلبی را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مد نظر تا نیمه بریزید.
کشمش یا برگه زردآلو را روی دسر ریخته و ظرف را با بقیه محلبی پر کنید.
دسر را تا زمان سرو در محیط خنکی بگذارید.
« محلبی» یا « مهلبی» نوعی دسر الجزایری است که از آرد برنج تهیه می شود و یکی از اصلی ترین خوراکی های ماه رمضان در این کشور به حساب می آید.
از آن جا که پس از افطار نیاز به تامین انرژی خواهد بود، محلبی انتخاب خوبی است که البته می توان با افزودن بادام کشمش یا مربای بهارنارنج طعم دلچسب تری به آن داد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید