آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ ساندویچ جیب دار؛ متفاوت و جذاب خانه داري

غذای اصلی/ ساندویچ جیب دار؛ متفاوت و جذاب

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ ساندویچ جیب دار؛ متفاوت و جذاب
٩٩٨
١
دکتر سلام / این ساندویچ شکلش بسیار متفاوت تر از ساندویچ های ددیگر است و با این مواد 16 عدد ساندویچ بدست می آید
چی لازم دارم:
آب ولرم نصف لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
مایه خمیر نصف پاکت
نمک نصف قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق
سفیده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع یک انگشت کمتر از نصف لیوان
آرد 4.5 لیوان
کره ذوب شده برای مالیدن وسط خمیر
رویه :
زرده تخم مرغ
چطور بپزم:
در یک کاسه 2.5لیوان آرد و مایه خمیر و نمک و شکر را ریخته و هم می زنیم سپس آب ولرم و شیر ولرم و روغن مایع را ریخته دوباره هم می زنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر بدست نچسبد.10 دقیقه میگذاریم استراحت کند سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته وبا وردنه باز کرده رویش کره ذوب شده زده و به شکل هلال ماه می بندیم رویش دوباره کره ریخته وروی هم قرار می دهیم رویش را خیلی آرام فشار می دهیم. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و می چینیم نیم ساعت صبر کرده سپس رویش زرده تخم مرغ می مالیم. در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود تقریبا 20-25 دقیقه در فر بماند جاهایی که کره مالیدیم از هم جدا می شود.از فر در اورده میگذاریم ولرم شود قسمتهای وسطی را خیلی آرام باز کرده برشهای گوجه فرنگی و پنیر و جعفری گذاشته و سرو میکنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا