آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با بیسکوییت خانه داري

غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با بیسکوییت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با بیسکوییت
٧٣١
١
روزیاتو / چی لازم دارم: 6 قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز خرد شده
نصف پیمانه آرد
3 پیمانه آب مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 پیمانه خامه چرب
2٫5 پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده
1 عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده
2 رول خمیر آماده بیسکوئیت
چطور بپزم:
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
3- پیاز را افزوده و 2 دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.
4- آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
5-در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.
6- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
7-پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.
8- مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.
9-سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.
10-خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.
11- پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا