آریا بانو

آخرين مطالب

این سبزی‌ها را در بهار زیاد بخورید! پزشکي

این سبزی‌ها را در بهار زیاد بخورید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
این سبزی‌ها را در بهار زیاد بخورید!
٣٢٧
٠
فردا نیوز / این سبزی ها را در بهار در برنامه غذایی تان بگنجانید:
هویج
هویج مقدار بالایی فیبرهای غذایی دارد که به جلوگیری از سخت شدن دیواره عروق، تنظیم عملکرد روده‌ها و کاهش کلسترول کمک می‌کند. هویج را باید منبع غنی ویتامین‌های A, B6 , K, B1 , B2 , B3 , C, E. دانست که البته در آب هویج نیز وجود دارند.
کرفس
کرفس سبزی است که از 95 % آب تشکیل شده و به خاطر کالری پایین شهرت دارد. کرفس عموما در موارد رژیم توصیه می‌شود زیرا نشاسته کمی دارد و سیر کننده است. آنتی اکسیدان‌های بالای موجود در آن تاثیرات ضدالتهابی به خصوص در مورد آسم و ضدباکتریایی بدن دارد. سرشار از فیبر است که حالت ترد و نسبتا سفتی به شاخه‌های آن می‌دهد. این سبزی مدر است و در موارد ابتلا به احتباس آب در بدن یا دفع مواد سمی توصیه می‌شود. همچنین تاثیرات آن نسبت به خطر بیماری‌های قلبی عروقی و برخی سرطان‌ها نیز شناخته شده است و نقش تنظیم کنندگی فشار خون را دارد. حالت آب پز آن سرشار از ویتامین‌های C، B6 و K. است که نقش محافظ به استخوان‌ها و سیستم ایمنی می‌بخشد.
اسفناج
اسفناج به دلیل دارابودن خواص متعدد بر سلامتی جز بهترین خوراکی‌ها قرار دارد. گرچه مقدار بالای آهن آن برای همه شناخته شده است، اما منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز محسوب می‌شود. مصرف منظم آن تاثیر مثبتی خطر سرطان‌های ریه و مری دارد. این سبزی خوشمزه آنتی اکسیدان‌های بالایی دارد که خواص ضدالتهابی در برابر برخی سرطان‌ها دارد. اسید فولیک موجود در اسفناج به تشکیل اسیدهای آمینه کمک می‌کند که بازسازی گلبول‌های قرمز و جریان خون مطلوب در بافت‌ها را در پی دارد. اسفناج پخته ارجحیت دارد زیرا از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های محافظ در برابر استحاله شبکیه غنی‌تر است.
تربچه
تربچه یکی از مفیدترین سبزیجات برای سلامتی است که سرشار از آنتی اکسیدان هاست و از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد عامل برخی ناراحتی‌های قلبی و دیگر بیماری‌های مرتبط با پیری محافظت می‌کند. مقدار منیزیوم، کلسیم، ویتامین A. و پتاسیم تربچه بالاست و این عناصر خواص ضدعفونی کنندگی و ضدباکتریایی به آن داده است. تربچه همچنین منبع خوبی از فیبرهاست که عملکرد روده‌ها را تسهیل می‌کند. طعم تند تربچه به خاطر گوگرد است که اشت‌ها و گوارش را تسهیل می‌کند. برگ‌های آن نیز خوراکی است و می‌توان آن‌ها را در ترکیب انواع غذا‌ها به کار برد.
پیاز
پیاز را باید یکی از معطرترین سبزیجات دانست که طعم خوبی به غذا‌ها می‌دهد و البته برای سلامتی نیز بسیار مفید است. مصرف پیاز خطر سرطان‌های روده بزرگ، حنجره، تخمدان، مری و مغز را کاهش می‌دهد. همچنین نقش محلفظتی نسبت به برخی بیماری‌های قلبی عروقی دارد. پیاز نیز مانند بسیاری از سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان هاست که پیاز قرمز از این نظر غنی‌تر است. به علاوه، فلاونوئیدهای موجود در آن به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کنند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آثاری که تحریم‌های آمریکا بر سلامت مردم ایران دارد

درباره فواید روغن جوجوبا که این روز‌ها سر زبان‌هاست

اگر زود به زود گرسنه می‌شوید، بخوانید

موفق‌ترین عمل پیوند دست جهان توسط جراح ایرانی، به بهانه روز اهدای عضو

چرا بعضی‌ها در ماه رمضان چاق‌تر می‌شوند؟

نقش باکتری‌های روده در بهبود علائم اضطراب

اگر التهاب معده داریم، چه نخوریم و چه بخوریم؟

یکی از عوامل تشدید خطر زوال عقل در میانسالان

چرا قوز کردن می‌تواند برایتان مفید باشد؟

چند بار دستشویی رفتن در روز طبیعی است؟

روش های آرام کردن قلب های بی قرار

مداوای بیماران کلیوی با کمک سلول درمانی و دارو درمانی

ورزشکاران با این خوراکی افطار نکنند

روز اهدا عضو، روزی برای هدیه دادن زندگی به بیماران

احساس ضعف و بی‌حالی نشانه چیست؟

شیردهی موجب سلامت قلب مادر می‌شود

رمز طول عمر بیماران کبدی

بیماری‌های قلبی و عروقی علت 45 درصد مرگ و میرها در منطقه سیستان

صندل مناسب چه ویژگی‌ هایی دارد؟

پیکر تراشی یا لیپوماتیک چیست و چگونه انجام مى‌شود؟

وضعیت گوش ها چه نکاتی را درباره سلامتی آشکار می کند؟

چه طور از گوشی استفاده کنید تا سلامتی تان به خطر نیفتد؟

فلوراید با مغزتان چه می‌کند؟

مهمترین علل بروز مشکلات تنفسی و آلرژی‌ها

کدام گوشت برای دیابتی ها مفید است؟

حمله قلبی چه زمانی رخ می دهد؟

چند نکته که باید درباره عینک آفتابی بدانید

نوشیدن چای ترش به کاهش فشارخون کمک می‌کند

سلامت کبد بیماران دیابتی باید به طور مداوم بررسی شود

ویتامین هایی که در فرآیند تهیه لواشک و آلوچه از بین می روند

با خواص جادویی تخم خرفه آشنا شوید

کنکوری‌ها بیخیال این خوراکی‌ها شوند!

صوت/ بلندی یا کوتاهی قد، مسئله این است!

مهم‌ترین علائم سرطان گوارش

چرا پُرکردگی‌های دندان دوام نمی‌آورند؟

آیا روزه‌داری باعث زخم معده می‌شود؟

اگر زیاد گوجه فرنگی مصرف می‌کنید، بخوانید

آیا روزه گرفتن برای گوارش مفید است؟

پوست‌تان را با 5 خوراکی جوان کنید

آنفلوآنزای پرندگان دوباره در ایران شیوع پیدا کرده است؟

کدام بیماری‌ها بیشتر از همه ایرانی‌ها را می‌کُشند؟

سیر تا پیاز نکات غذایی برای دیابتی‌ها

چه کسانی در آینده طاس می‌شوند؟

به جای شکر، عسل بخوریم یا نه؟

هشدار، مراقب وبا باشید!

اینفوگرافی؛ شایع‌ترین بیماری‌ها در بین زنان

با این خوراکی‌ها پیری را به تعویق بیندازید

صوت/ خطرات رژیم‌های غذایی غنی از گوشت، تخم‌مرغ و لبنیات!

کودکان را با باتری دکمه‌ای تنها نگذارید!

چطور عینک آفتابی تقلبی را تشخیص دهیم؟