آریا بانو

آخرين مطالب

سحری/ حشو غذای مجلسی عربی خانه داري

سحری/ حشو غذای مجلسی عربی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سحری/ حشو غذای مجلسی عربی
k ١.١
٢
کوکپد / از غذاهای معروف و مجلسی عربی هست. ممکنه بعضیا بهش بگن مجبوس اما با مجبوس تفاوت هایی داره . می تونید به جای مرغ از گوشت استفاده کنید . که هرکدوم مزه خاص خودشو داره .برنج این غذا با آب مرغ یا گوشت پخته میشه .میتونید با آب خالص هم درست کنید اما با آب مرغ و گوشت خیلی خوشمزه تره ..
نکته: لپه فریز شده نباشه و نباید موقع پخت زیاد نرم بشه چون له میشه و ظاهر خوبی به غذا نمیده بهتره لپه را بعد از خیس کردن با نصف قاشق چای خوری بزارین بپزه تا شکافته نشه
بهتره از لپه ریز استفاده کنید
مواد لازم 2 نفر
1 کیلو برنج
2 تکه مرغ
2 عدد پیاز
3 قاشق لپه
3 قاشق کشمش
2 عدد سیب زمینی
ادویه
پودر لیمو عمانی
دارچین
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
مراحل 2 ساعت
مرغ رو با نمک، زردچوبه، یک قاشق ادویه، و پیاز چهارقاچ شده کوچک با آب بزارین بپزه. بعد از پخت مرغ، مرغ رو در بیارین. آب مرغ رو آبکش میکنم و دوباره بهش کمی زردچوبه نصف قاشق مرباخوری پودر لیمو عمانی (قابل حذف) و یک قاشق چای خوری ادویه میزنیم، (در اصل ادویه این مرحله نباید کوبیده باشه بلکه باید درسته بندازین اما چون اینجوری مصرفش بالا میره بهتره نرم شده استفاده کنید اما اگه ندارین سه عدد چوب دارچین،‌‌ چهار دانه هل، شش دانه میخک و ده دانه فلفل سیاه بزنید) و بذارید بجوشه، برنج رو بریزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید و دم کنید (مثل تهیه برنج سفید) حالا مرغ رو آغشته به پودر دارچین کنید و در روغن سرخ کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود. سیب زمینی رو خلالی کنید و بعد از شستن بزارین تو سبد و نمک بزنین، بزارین تا پنج دقیقه بمونه تا نرم بشه (با این کار سیب زمینی بهتر و زودتر میپزه) و بعد زردچوبه بزنین و سرخ کنید. سیب زمینی ها رو از روغن دربیارین و با همون روغن پیاز رو تفت بدین (میتونید خلالی یا نگینی خرد کنید) وقتی پیاز سبک شد کشمش و لپه (پخته) اضافه کنید. زردچوبه، ادویه و پودر لیمو عمانی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کشمش ها پف کنند و از خامی دربیان. نکته : میتونید مرغ رو بدون دارچین سرخ کنید اما با دارچین خوشمزه تره★ سیب زمینی رو می تونید کنار حشو (مخلوط کشمش و پیاز و لپه) سرو کنید که ظاهر بهتری داره اما من پیشنهاد میکنم مخلوطش کنید خوشمزه تر★ میتونین صرفا پیاز و کشمش رو فقط با کمی زردچوبه تفت بدین اما به خوشمزگی حشو نیست





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مژه مصنوعی بکارم یا خیر؟!

10 نکته برای موهایی سالم و خوش‌حالت در تابستان داغ

اسموتی توت فرنگی و تمشک

طرز تهیه دسر طالبی

جدیدترین لباس های مجلسی بلند و باحجاب

ایده هایی برای دکوراسیون خانه با تم ماه

برای رفتن به محل کار چقدر آرایش کنیم؟

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

لیوان های ساده را رنگ آمیزی کنید

تزیین سبد پلاستیکی با پارچه های ریون

مدل های بستن روسری به سبک عربی

برگ بیدی؛ گیاه آویزی زیبا

گیاه آپارتمانی به زیبایی رشته های مروارید

آموزش ساخت کاردستی های کاربردی

ست هایی برای جذاب شدن تیپ تابستانی

زیورآلات شیک دخترانه با پارچه جین

شیک ترین مدل های مانتوی بارداری

چطور جوجه کباب خوشمزه درست کنیم؟

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان