آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ شربت اینورت؛ برای همه دسرهای ماه رمضان خانه داري

میز اردور/ شربت اینورت؛ برای همه دسرهای ماه رمضان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ شربت اینورت؛ برای همه دسرهای ماه رمضان
٧٠٥
٠
ایران / چی لازم دارم:
شکر ٢ پیمانه
زعفران دم کشیده یک قاشق چایخوری
آب یک پیمانه
گلاب ٢ قاشق غذاخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری
جوهرلیمو یک چهارم قاشق چایخوری
جایگزین‌ها:
گلوکز ...............عسل / جوهرلیمو ..............آب لیموترش تازه
چه جوری درست میشه:
شکروآب را باهم مخلوط کرده سپس زعفران وگلاب را نیز به آن اضافه می‌کنیم. شربت را روی حرارت می‌گذاریم و چند دقیقه یک بار آن را هم می‌زنیم تا شکر حل شود. بعد از اینکه شربت به جوش آمد دیگر هم نمی‌زنیم. حرارت را خیلی کم کرده و بگذارید نیم ساعت ریز بجوشد. جوهرلیمو را با یک قاشق آب حل کرده و به شربت اضافه کنید. در آخر گلوکز را اضافه کنید. بعد از٥ دقیقه شربت آماده است. برای گوشفیل باید شربت غلیظ و گرم باشد اما برای زولبیا ازگرم مقداری بیشتر و برای بامیه ولرم رو به خنک باشد. این شربت را می‌توانید از قبل درست کرده و در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده آن را روی حرارت ملایم گرم کنید.
نکته:
-گلوکز و جوهرلیمو را ازلوازم قنادی تهیه کنید.
-از این شربت برای تهیه زولبیا، بامیه و لقمه های پنیری سرخ شده استفاده می شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا