آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی خانه داري

میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی 4
٢٣١
٠
ستاره / ژله در واقع آبمیوه ایست که در شکر حاوی ژلاتین پخته شده و در محلی خنک قرار می‌گیرد تا سفت شده و به اصطلاح بسته شود. پودر ژله که به صورت بسته بندی‌های آماده در بازار موجود است از فراورده‌های کلاژن بوده که از پوست و استخوان جانوران به دست می‌آید. این پودر در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف وجود دارد و از ترکیب آن با آب و سپس منعقد کردن آن، دسر‌هایی زیبا و چشم نواز درست می‌شود. ژله رولی از جمله همین دسر‌های شیک و مجلسی است که با برش‌های خاصی به شکل گل رز در می‌آید و خود می‌تواند برای تزیین دسر‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم
پودر ژله 1 بسته (85 گرم)
آب سرد
1/2 فنجان
مارشمالوی مینیاتوری کوچک 1.5 فنجان
دستور تهیه
ابتدا یک سینی مربع یا مستطیل شکل به ابعاد 30*20 سانتی متر انتخاب کنید. بهتر است سینی‌های پلاستیکی لبه داری که معمولا قنادی‌ها در آن شیرینی می‌چینند را برای این منظور استفاده کنید.
مقدار کمی روغن کف سینی اسپری کرده و یا با برس مخصوص آشپزی کف سینی و دیواره‌های آن را چرب کنید. سعی کنید مقدار روغن خیلی کم باشد زیرا طعم و بوی روغن نباید در این دسر محسوس به نظر برسد.
آب و پودر ژله را در یک ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت ریخته و آن را به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
ظرف را از مایکروفر خارج کرده و مخلوط آب و پودر ژله را هم بزنید.
اگر پودر ژله کاملا در آب حل نشده، ظرف را به مدت 20 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید تا پودر ژله کاملا حل شود، سپس آن را خارج کرده و دوباره مواد را هم بزنید.
مارشمالو را به ظرف اضافه کرده و به مدت 40-20 ثانیه آن را در مایکروفر قرار دهید تا مارشمالو‌ها شروع به پف کردن کنند.
این لحظه یک لحظه‌ مهم در تهیه‌ی ژله رولی دولایه بوده و مارشمالو‌ها پس از پف کردن نباید حرارت بیشتری ببینند، زیرا در غیر اینصورت ژله رولی دولایه حاصل نمی‌شود؛ بنابراین حرارت دادن بیشتر را متوقف کرده و به سرعت شروع به هم زدن مواد موجود در ظرف کنید تا مارشمالو‌ها حل شوند.
ژله را در سینی که قبلا آماده کردید ریخته و سینی را در محلی صاف در یخچال قرار دهید تا ژله به صورت صاف و یکنواخت بسته شود.
اجازه دهید ژله به مدت 1 ساعت در یخچال بماند تا لایه‌ی مارشمالو بالا آمده و روی ژله قرار بگیرد.
زمانی که ژله بسته شده ولی انعطاف پذیر است، سینی را از یخچال خارج کرده و به صورت نوار‌هایی با عرض دلخواه برش بزنید.
برای درست کردن ژله رولی گل رز، باید یک طرف نوار‌ها صاف باشد و طرف دیگر را به صورت دالبری برش بزنید.
سپس نوار‌ها را رول کنید تا به شکل گل رز درآیند.
این گل‌های زیبا را در ظرف سرو بچینید و در یخچال قرار دهید یا از آن برای تزیین دسر‌های دیگر استفاده کنید.
یک نوع ژله سبز رنگ مانند ژله کیوی درست کرده و 1/3 حجم جام‌ها را با آن پر کنید.
جام‌ها را به مدت 45 دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
یک نوع ژله سفید رنگ مانند ژله شیر درست کرده و 1/3 دیگر حجم جام‌ها را با آن پر کنید.
مجددا جام‌ها را 45 دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود.
سپس جام‌ها را از یخچال خارج کرده و ژله رولی گل رز را روی ژله‌ی نیم بند قرار دهید.
نوعی ژله‌ی بی رنگ مانند آلوئه ورا درست کنید و پس از خنک شدن، با قاشق به آرامی روی سطح کار بریزید.
دوباره جام‌ها را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده سرو شود.
ذکر چند نکته در طرز تهیه ژله رولی گل رز
در صورت عدم دسترسی به سینی پلاستیکی می‌توانید از سینی‌های معمولی موجود در منزل استفاده کرده و کف آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید تا ژله به راحتی از آن جدا شود.
حین کار با ژله و درست کردن گل‌های رز، سرعت عمل داشته باشید و بلافاصله ژله رولی گل رز را در یخچال قرار دهید که آب نشود.
مدت زمان قرار دادن ژله در یخچال نباید به اندازه‌ای باشد که ژله کاملا سفت شود زیرا اگر ژله بیش از حد سفت شده و حالت انعطاف پذیر نداشته باشد، هنگام رول شدن می‌شکند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی