آریا بانو

آخرين مطالب

میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی خانه داري

میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میزاردور/ ژله رولی گل رز شیک و مجلسی 4
٢٣١
٠
ستاره / ژله در واقع آبمیوه ایست که در شکر حاوی ژلاتین پخته شده و در محلی خنک قرار می‌گیرد تا سفت شده و به اصطلاح بسته شود. پودر ژله که به صورت بسته بندی‌های آماده در بازار موجود است از فراورده‌های کلاژن بوده که از پوست و استخوان جانوران به دست می‌آید. این پودر در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف وجود دارد و از ترکیب آن با آب و سپس منعقد کردن آن، دسر‌هایی زیبا و چشم نواز درست می‌شود. ژله رولی از جمله همین دسر‌های شیک و مجلسی است که با برش‌های خاصی به شکل گل رز در می‌آید و خود می‌تواند برای تزیین دسر‌های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم
پودر ژله 1 بسته (85 گرم)
آب سرد
1/2 فنجان
مارشمالوی مینیاتوری کوچک 1.5 فنجان
دستور تهیه
ابتدا یک سینی مربع یا مستطیل شکل به ابعاد 30*20 سانتی متر انتخاب کنید. بهتر است سینی‌های پلاستیکی لبه داری که معمولا قنادی‌ها در آن شیرینی می‌چینند را برای این منظور استفاده کنید.
مقدار کمی روغن کف سینی اسپری کرده و یا با برس مخصوص آشپزی کف سینی و دیواره‌های آن را چرب کنید. سعی کنید مقدار روغن خیلی کم باشد زیرا طعم و بوی روغن نباید در این دسر محسوس به نظر برسد.
آب و پودر ژله را در یک ظرف شیشه‌ای مقاوم به حرارت ریخته و آن را به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
ظرف را از مایکروفر خارج کرده و مخلوط آب و پودر ژله را هم بزنید.
اگر پودر ژله کاملا در آب حل نشده، ظرف را به مدت 20 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید تا پودر ژله کاملا حل شود، سپس آن را خارج کرده و دوباره مواد را هم بزنید.
مارشمالو را به ظرف اضافه کرده و به مدت 40-20 ثانیه آن را در مایکروفر قرار دهید تا مارشمالو‌ها شروع به پف کردن کنند.
این لحظه یک لحظه‌ مهم در تهیه‌ی ژله رولی دولایه بوده و مارشمالو‌ها پس از پف کردن نباید حرارت بیشتری ببینند، زیرا در غیر اینصورت ژله رولی دولایه حاصل نمی‌شود؛ بنابراین حرارت دادن بیشتر را متوقف کرده و به سرعت شروع به هم زدن مواد موجود در ظرف کنید تا مارشمالو‌ها حل شوند.
ژله را در سینی که قبلا آماده کردید ریخته و سینی را در محلی صاف در یخچال قرار دهید تا ژله به صورت صاف و یکنواخت بسته شود.
اجازه دهید ژله به مدت 1 ساعت در یخچال بماند تا لایه‌ی مارشمالو بالا آمده و روی ژله قرار بگیرد.
زمانی که ژله بسته شده ولی انعطاف پذیر است، سینی را از یخچال خارج کرده و به صورت نوار‌هایی با عرض دلخواه برش بزنید.
برای درست کردن ژله رولی گل رز، باید یک طرف نوار‌ها صاف باشد و طرف دیگر را به صورت دالبری برش بزنید.
سپس نوار‌ها را رول کنید تا به شکل گل رز درآیند.
این گل‌های زیبا را در ظرف سرو بچینید و در یخچال قرار دهید یا از آن برای تزیین دسر‌های دیگر استفاده کنید.
یک نوع ژله سبز رنگ مانند ژله کیوی درست کرده و 1/3 حجم جام‌ها را با آن پر کنید.
جام‌ها را به مدت 45 دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
یک نوع ژله سفید رنگ مانند ژله شیر درست کرده و 1/3 دیگر حجم جام‌ها را با آن پر کنید.
مجددا جام‌ها را 45 دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود.
سپس جام‌ها را از یخچال خارج کرده و ژله رولی گل رز را روی ژله‌ی نیم بند قرار دهید.
نوعی ژله‌ی بی رنگ مانند آلوئه ورا درست کنید و پس از خنک شدن، با قاشق به آرامی روی سطح کار بریزید.
دوباره جام‌ها را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده سرو شود.
ذکر چند نکته در طرز تهیه ژله رولی گل رز
در صورت عدم دسترسی به سینی پلاستیکی می‌توانید از سینی‌های معمولی موجود در منزل استفاده کرده و کف آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید تا ژله به راحتی از آن جدا شود.
حین کار با ژله و درست کردن گل‌های رز، سرعت عمل داشته باشید و بلافاصله ژله رولی گل رز را در یخچال قرار دهید که آب نشود.
مدت زمان قرار دادن ژله در یخچال نباید به اندازه‌ای باشد که ژله کاملا سفت شود زیرا اگر ژله بیش از حد سفت شده و حالت انعطاف پذیر نداشته باشد، هنگام رول شدن می‌شکند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید