آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید! خانه داري

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!
١٤١
٠
خراسان / لپه را به همراه دو لیوان آب و یک‌‌ چهارم قاشق مرباخوری نمک 30 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و ادویه‌ را به آن بیفزایید.
پیاز رنده‌شده را به همراه گوشت چرخ‌کرده، سبزی‌ها، لپه و برنج نیم ‌پخته به آن اضافه کنید. 20 دقیقه آن را ورز دهید تا جایی که مواد به صورت یک خمیر چسبناک درآید.
در یک قابلمه رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. کمی پیاز را جداگانه تفت دهید.
لپه و پیازداغ و آب را به آن اضافه کنید.اگر تمایل داشتید به آن چند عدد آلو هم بیفزایید و اجازه دهید تا کاملا آب به جوش آید و غلیظ شود. ادویه را به آن بیفزایید تا طعم‌دار شود.
دست را کمی‌ مرطوب کنید و از مایه گوشت به اندازه یک پرتقال بردارید و کمی آن را کف دست باز کنید، سپس گوجه یا آلوچه وسط آن بگذارید و دوباره مواد را ببندید و در دست آن را کاملا گرد و بدون ترک کنید.
حرارت زیر قابلمه را بیش از متوسط تنظیم کنید و سپس کوفته‌ها را داخل آن بیندازید.
در قابلمه را نیمه ‌باز بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و پس از نیم‌ساعت آب زعفران را روی کوفته‌ها بریزید و 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.
دقت کنید آب کوفته تمام نشده و حداقل یک پیمانه آب داشته باشد.
لپه پاک‌ کرده و خــیسانده - یک‌ دوم پیمانه
برنج آبکش شده - یک پیمانه
تخم‌مرغ - 3 عدد
پیاز - 4 عدد
گوشت چرخ‌کرده - 500 گرم
جعفری ساطوری - 3 قاشق سوپ‌خوری
مرزه ساطوری - 2 قاشق سوپ‌خوری
ترخون - 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن - یک‌ دوم پیمانه
آب لیمو – یک ‌دوم پیمانه
زعفران حل شده – به میزان لازم
نمک‌، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی - 2 قاشق سوپ‌خوری
سیر - 2 عدد
گوجه یا آلوچه - به میزان لازم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه “دیبیجا” از غذاهای محلی گیلانی ها

شیرینی ها/ کیک اسفنجی 3 تخم مرغی

پیشنهادی برای فست فود خورهای حرفه ای

طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا

فوت و فن تهیه کباب دنده

طرز تهیه نان پیتا با 2 دستور

طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی

دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی را امتحان کنید

افطاری ساده با کتلت سیب‌زمینی و هویج

محتویات سبزی دلال و خواص آنها

میز اردور/ دستور تهیه حلوا سه آرده

طرز تهیه شله خرمایی دسری گرم و مقوی

حقایق زندگی محمد بن سلمان | از انبار مشروب تا قصر مجللش! + تصاویر

تزئینات زیبا و اشتهاآور سفره افطار

کوفته قلقلی؛ خوراک خوشمزه ماه رمضان

فینگرفود سالاد مرغ؛ افطاری دلچسب و کامل

بستنی هندوانه ای؛ افطار را دلچسب کنید

رولت کوکو سبزی؛ افطاری شیک و خوشمزه امشب

خورش گمج کباب؛ غذای خوشمزه گیلانی

قوانین ست کردن ساعت مچی با لباس برای آقایان

ماسک زیبایی و نرم کننده توت فرنگی

بلوز فانتزی دخترانه بدوزید

دامن ساده و شیک برای دختربچه ها

هنر دست تان را به رخ بکشید

ویدئویی جذاب و خلاقانه برای دخترخانم ها

کیف رنگی و شیک برای دخترخانم ها

آموزش ترمیم شلوار جین

آموزش دوخت جا قرآنی

نکات مهم لکه بری ظروف در ماه رمضان

میز اردور/ شکلات مغزدار موزی؛ مغذی و سالم برای کوچولوها

مدل های خلاقانه برای عکس گرفتن از کودک

ایده های جالب برای استفاده از دانه های قهوه در خانه

غذای اصلی/ خورش گمج کباب؛ غذای خوشمزه گیلانی

کیک بستنی موزی؛ یک تیر و دو نشان برای افطار

لازانیای غول پیکر رنگی؛ اوج هنر بوراک سرآشپز

شیرینی ها/ کیک شکلاتی را بدون آرد درست کنید!

باقلوا پرچمی؛ پیشنهاد ایده آل برای افطار

کباب لقمه پنیری؛ ناهاری خوشمزه برای کودکان

طرز تهیه بیسکوییت دو رنگ مدل خرس پاندا

پیش غذای خوشمزه و اشتها آور تایلندی

بستنی عجیب با کاسه ای عجیب تر!

طرز تهیه شله خرمایی

از شما/ تخم مرغ شام

ازشما/ غذای افطارم

ازشما/ سالادهای مهمانی

ازشما/ کیک شکلاتی رنگی رنگی

شیرینی ها/ چیز کیک شکلاتی یخچالی

ازشما/ شله زرد

ازشما/ ته چین مرغ

ازشما/ شام امشب ما