آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید! خانه داري

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!
١٤١
٠
خراسان / لپه را به همراه دو لیوان آب و یک‌‌ چهارم قاشق مرباخوری نمک 30 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و ادویه‌ را به آن بیفزایید.
پیاز رنده‌شده را به همراه گوشت چرخ‌کرده، سبزی‌ها، لپه و برنج نیم ‌پخته به آن اضافه کنید. 20 دقیقه آن را ورز دهید تا جایی که مواد به صورت یک خمیر چسبناک درآید.
در یک قابلمه رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. کمی پیاز را جداگانه تفت دهید.
لپه و پیازداغ و آب را به آن اضافه کنید.اگر تمایل داشتید به آن چند عدد آلو هم بیفزایید و اجازه دهید تا کاملا آب به جوش آید و غلیظ شود. ادویه را به آن بیفزایید تا طعم‌دار شود.
دست را کمی‌ مرطوب کنید و از مایه گوشت به اندازه یک پرتقال بردارید و کمی آن را کف دست باز کنید، سپس گوجه یا آلوچه وسط آن بگذارید و دوباره مواد را ببندید و در دست آن را کاملا گرد و بدون ترک کنید.
حرارت زیر قابلمه را بیش از متوسط تنظیم کنید و سپس کوفته‌ها را داخل آن بیندازید.
در قابلمه را نیمه ‌باز بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و پس از نیم‌ساعت آب زعفران را روی کوفته‌ها بریزید و 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.
دقت کنید آب کوفته تمام نشده و حداقل یک پیمانه آب داشته باشد.
لپه پاک‌ کرده و خــیسانده - یک‌ دوم پیمانه
برنج آبکش شده - یک پیمانه
تخم‌مرغ - 3 عدد
پیاز - 4 عدد
گوشت چرخ‌کرده - 500 گرم
جعفری ساطوری - 3 قاشق سوپ‌خوری
مرزه ساطوری - 2 قاشق سوپ‌خوری
ترخون - 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن - یک‌ دوم پیمانه
آب لیمو – یک ‌دوم پیمانه
زعفران حل شده – به میزان لازم
نمک‌، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی - 2 قاشق سوپ‌خوری
سیر - 2 عدد
گوجه یا آلوچه - به میزان لازم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی