آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید! خانه داري

غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ سحر کوفته برنجی بخورید!
١٤١
٠
خراسان / لپه را به همراه دو لیوان آب و یک‌‌ چهارم قاشق مرباخوری نمک 30 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و ادویه‌ را به آن بیفزایید.
پیاز رنده‌شده را به همراه گوشت چرخ‌کرده، سبزی‌ها، لپه و برنج نیم ‌پخته به آن اضافه کنید. 20 دقیقه آن را ورز دهید تا جایی که مواد به صورت یک خمیر چسبناک درآید.
در یک قابلمه رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. کمی پیاز را جداگانه تفت دهید.
لپه و پیازداغ و آب را به آن اضافه کنید.اگر تمایل داشتید به آن چند عدد آلو هم بیفزایید و اجازه دهید تا کاملا آب به جوش آید و غلیظ شود. ادویه را به آن بیفزایید تا طعم‌دار شود.
دست را کمی‌ مرطوب کنید و از مایه گوشت به اندازه یک پرتقال بردارید و کمی آن را کف دست باز کنید، سپس گوجه یا آلوچه وسط آن بگذارید و دوباره مواد را ببندید و در دست آن را کاملا گرد و بدون ترک کنید.
حرارت زیر قابلمه را بیش از متوسط تنظیم کنید و سپس کوفته‌ها را داخل آن بیندازید.
در قابلمه را نیمه ‌باز بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و پس از نیم‌ساعت آب زعفران را روی کوفته‌ها بریزید و 30 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.
دقت کنید آب کوفته تمام نشده و حداقل یک پیمانه آب داشته باشد.
لپه پاک‌ کرده و خــیسانده - یک‌ دوم پیمانه
برنج آبکش شده - یک پیمانه
تخم‌مرغ - 3 عدد
پیاز - 4 عدد
گوشت چرخ‌کرده - 500 گرم
جعفری ساطوری - 3 قاشق سوپ‌خوری
مرزه ساطوری - 2 قاشق سوپ‌خوری
ترخون - 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن - یک‌ دوم پیمانه
آب لیمو – یک ‌دوم پیمانه
زعفران حل شده – به میزان لازم
نمک‌، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی - 2 قاشق سوپ‌خوری
سیر - 2 عدد
گوجه یا آلوچه - به میزان لازم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت دوم

سحری امروز فسنجان با مرغ و رب انار

شیرینی ترکی مدل زولبیا و بامیه ی ایرانی

ازشما/ پیتزا بعلبکی

طرز تهیه رول لازانیا