آریا بانو

آخرين مطالب

سوتلاچ زعفرانی دسر رمضانی ترکیه خانه داري

سوتلاچ زعفرانی دسر رمضانی ترکیه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سوتلاچ زعفرانی دسر رمضانی ترکیه
٧٧٥
٠
کوکپد / این یک دسر خیلی معروف مال ترکیه اس که همون شیر برنج خودمون منتها خوشمزه تر و باکلاس ترشه 😂😎که معمولا اونجا سادش درس میشه اما من چون عاشق زعفرونم زعفرونیش کردم خودم
مواد لازم برای 6 نفر و بیشتر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته گندم
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری پودر وانیل
1 لیوان زعفران
1 لیتر شیر
3/4 لیوان شکر
1/2 پیمانه برنج شکسته
مراحل 1 ساعت
اول از همه برنج رو با دو لیوان آب میزاریم بپزه
رو یه شعله دیگه شیر رو میزاریم گرم بشه. گرم که شد شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم حل بشه بعد رو حرارت باقی میزاریم تا به دمای جوش برسه شیر
تو یه کاسه پودر نشاسته آرد برنج و وانیل رو با هم قاطی میکنیم و بهش زعفرون رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مواد کامل حل بشن تو محلول زعفرونیمون. بعد بهش زرده تخم مرغ هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.
خوب که میکس شد اینبار موادمون رو به وسیله صافی داخل شیر در حال جوش میریزیم، مدام هم میزنیم تا ته نگیره. وقتی که مواد غلیظ شد یکم و شکل گرفت برنج پخته شده رو هم اضافه کرده و هم میزنیم. بعد که یکم غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم. یه ده دقیقه ای طول میکشه تا یکم غلیظ شه
دو تا ظرف ضد حرارت میزاریم تو فر و مواد مرحله چهار رو منتقل میکنیم توش. البته برای من دو تا ظرف شد، اگه شما از کاسه کوچیک استفاده کنید با این مقدار مواد شش کاسه میشه تقریبا
بعد مقداری آب جوش رو میریزیم تو سینی فر تا تقریبا چهار سانت از کف ظرف بالا بیاد و میزاریم تو فر 250 درجه تا زمانی که روی سوتلاچمون قهوه ای تیره بشه و تمام دسر خوشمزه مون رو نصف شبانه روز یا یه روز ترجیحا میزاریم تو یخچال. بعد آماده ی نوش جانه روشم با پودر پسته یا بادوم یا هرچی دلتون خواست میتونید تزیین کنید🌺





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید