آریا بانو

آخرين مطالب

فوت فن ها و نکات مهم پخت سوپ برای افطاری خانه داري

فوت فن ها و نکات مهم پخت سوپ برای افطاری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر می خواهید همواره یک سوپ خوشمزه برای میهمانی های افطاری تدارک ببینید در این مطلب نکاتی پیرامون خوشمزه شدن سوپ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

سوپ یک پیش غذای بسیار عالی برا همه رنج سنی مناسب است سوپ به علت دارا بودن سبزیجات تازه و املاح معدنی زیاد سرشار از فیبر است و می تواند بسیار برای بدن مفید باشد ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نکاتی پیرامون یک پ خت سوپ برای افطار خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش دهیم فوت و فن ها و نکات مهم آشپزی .
پخت سوپ برای افطار
1 – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.
در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.
2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست.
پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.
3 – توجه نکردن به غلظت سوپ
در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید.
استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به
سوپ می دهد.
در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه
نشود.
سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
بیشتر بدانید از ترفند هایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از 15دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
خراسان نیوز / تصویر زندگی





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

سفره افطارتان را خوش طعم و خوش آب و رنگ کنید!

از شما/ قطاب و لیگمات امروز ما

از شما/ سحری

از شما/ شیرینی مغزدارمن

از شما/ سفره افطار

غذای اصلی/ پودینگ نان گوجه فرنگی؛ دوستدار چشم های زیبای شما

از شما/ شیرینی مارمالادی من

از شما/ نون پنبه ای

نوشیدنی ها/ شربت گلاب؛ معطر و انرژی بخش

فرنی موزی؛ افطاری محبوب افغانستان

سبد گل رز با قاشق یکبار مصرف

خلاقیت با شیشه های خالی مربا و ترشی

آموزش رنگ آمیزی پنجره با تکنیک ویترای

درس‌های زندگی کلاس استاد «دل‌دار»!

پوست میوه و سبزیجاتی که نباید دورریخته شوند!

ایده های رنگی برای ساخت ریسه ی تولد دوست داشتنی

میز اردور/ محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیه‌ای لذیذ

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای