آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه بیسکویت خانگی با همراهی و همکاری کودک خانه داري

طرز تهیه بیسکویت خانگی با همراهی و همکاری کودک

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه بیسکویت خانگی با همراهی و همکاری کودک 2
٦٤٣
٠
کودکت / گاهی وقت‌ها دلمان می‌خواهد دسر بخوریم اما حوصله پخت و پز وقت‌گیر و طولانی را نداریم. اینطور موقع‌ها می‌توانیم سریع با پودرهای آماده، کیک شکلاتی درست کنیم. پودرهای آماده زیاد خوشمزه نیستند و نتیجه کار معمولا رضایت‌بخش نیست. یاد گرفتن طرز تهیه بیسکویت خانگی روشی خوب برای این جور موقع‌ها است. در این قسمت از زبان یک مادر می‌توانید به طرز تهیه بیسکویت خانگی پی ببرید:
طرز تهیه بیسکویت خانگی با حضور خود کودک
از آنجایی که پسر من طرفدار پر و پا قرص قیف و قاشق های اندازه گیری است، طرز تهیه بیسکویت خانگی را یاد گرفته‌ایم و این کار برای ما به بازی تبدیل شده است. همسر و پسر من بیسکوییت دوست دارند و من عاشق کیک مافین هستم. ولی برای پخت مافین نمی‌توان مواد را از قبل آماده کرد. پس باید به دنبال طرز تهیه بیسکویت خانگی می‌رفتیم که مواد اولیه آن خشک و قابل آماده‌سازی از قبل است. ما تصمیم گرفتیم اینجا طرز تهیه بیسکویت خانگی با بلغور جوی دو سر، پودر نارگیل و تکه‌های شکلات را معرفی کنیم. این بیسکویت‌ها نرم و قابل جویدن و خوشمزه هستند. در آشپزخانه ما که خیلی طرفدار دارند. بد نیست، شما هم امتحان بکنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی
شیشه‌های 750 میلی لیتری
پیمانه و قاشق‌های اندازه گیری
کاسه
قیف
یک پیمانه آرد معمولی
یک پیمانه جو پرک
یک-سوم پیمانه پودر نارگیل بدون شکر
دو-سوم پیمانه شکر
نصف پیمانه تکه های شکلات
دو-سوم پیمانه جوش شیرین
نصف پیمانه روغن گیاهی
1 عدد تخم مرغ
دو-سوم قاشق چایخوری عصاره وانیل
تمرینی برای آموزش اندازه گیری به کودکان
برای کودکان بزرگتر، استفاده از قاشق‌ها و پیمانه‌های اندازه‌گیری تمرین بسیار مفیدی است. آرد، جوی دو سر، پودر نارگیل، شکر و تکه‌های شکلات را در کاسه‌های جدا بریزید و قاشق اندازه‌گیری مناسب را کنار هر کاسه بگذارید. اندازه‌گیری مواد لازم به اندازه‌ای که در دستور گفتیم، کاری نیست که از دست کودکی 2 ساله بربیاید. من خودم آنها را اندازه می‌گیرم و در کاسه‌های جدا میریزم.
تمرین مهارت ریختن مواد در ظرف
برای پسر من ریختن مواد در ظرف تمرین خوبی بود. در 2 سالگی ، کودکان نوپا راحت‌تر مایعات و جامدات را از پیمانه‌ای به پیمانه دیگر می‌ریزند ولی این کار همچنان برای آنها دشوار است. با این حال، از ریختن مواد در ظرف لذت می‌برند. استفاده از قاشق برای انتقال آرد از کاسه به شیشه فعالیت حرکتی خوبی برای نوپایان است. ریختن جوی دو سر، مستقیم از بسته به شیشه، تمرین خوبی برای یاد گرفتن ریختن نوشیدنی در لیوان است.
برچسب زدن دستور العمل‌ها
برچسب‌ شیشه‌ها
بعد از اینکه تمام مواد لازم را در شیشه‌ها می‌ریزم؛ دستور استفاده از مواد مخلوط شده برای درست کردن بیسکوییت خانگی را روی برچسب می‌نویسم و به شیشه‌ها می‌چسبانم.
فِر را در دمای 370 درجه فارنهایت گرم کنید.
مخلوط را در کاسه بریزید؛ سپس 1 عدد تخم مرغ ، نصف پیمانه روغن گیاهی و دو-سوم قاشق چای‌خوری عصاره وانیل اضافه کنید.
مخلوط را به شکل دایره‌هایی به اندازه گردو دربیاورید و روی کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی تختشان کنید.
ترکیب را 10 دقیقه در فر بگذارید.
نمونه ای از برچسب هایی که استفاده میکنم
دستور را طبق حجم شیشه‌های خود تغییر دهید، برچسب خالی را چاپ کنید و خودتان دوباره دستورالعمل را رویش بر اساس حجم شیشه‌هایتان بنویسید.
بیسکوییت‌ها را هدیه بدهید
جدای اینکه این نوع بیسکویت به عنوان دسری آسان و سریع پز به دادمان می‌رسد؛ برای هدیه دادن در مناسبت‌های مختلف هم بسیار مناسب است. ما در مناسبت‌های مختلف چند تا از این بیسکویت‌ها را هدیه می‌دهیم. پسرم از این کار خیلی خوشحال می‌شود و دوست دارد به همه اعلام کند که طرز تهیه بیسکویت خانگی را بلد است و این دسر، حاصل هنر خودِ خودش است.
نکته‌ای مهم در یادگیری طرز تهیه بیسکویت خانگی
اگر اولین بار فقط می‌خواهید امتحانی مقداری بیسکویت درست کنید؛ ابتدا مواد اولیه خشک را با هم مخلوط کنید. سپس روغن گیاهی، عصاره وانیل و یک تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید. دایره‌هایی به اندازه گردو ایجاد کنید و روی کاغذ شیرینی‌پزی، آرام صافشان کنید. سپس به مدت 10 دقیقه در فری که قبلا با دمای 370 درجه فارنهایت گرم کرده بودید، آن را بپزید. اما از آن جایی که می‌خواهیم بعدا با هم ترکیبشان کنیم فقط به مواد اولیه خشک احتیاج داریم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی ذرت؛ چاشنی خوشمزه برای افطار و سحری

سحری/ گوشت قلقلی و بادمجان؛ اصیل و خوش طعم

دسر لذیذ و مقوی مشکوفی برای سفره افطار

نان پنیری؛ افطاری سبک و خوشمزه

دلمه به؛ عطری بهاری برای سفره سحری

میز اردور/ دسر رویال؛ پیشنهادی جدید و فوق العاده برای افطار

جوجه کباب را در خانه این مدلی بپزید

از شما/کیک تولد

نان لواش تابه ای؛ برای افطار و سحر

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

میز اردور/ دسر رویال؛ دسر شیک و فوق العاده برای افطار

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

این مواد غذایی قبل از پخت نباید شسته شوند!

مرغ را با دستور ایتالیایی امتحان کنید

فوت و فن سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن غذا

شامی مرغ؛ یادآور خاطرات کودکی

5 گام ساده برای طبخ یک پاستای سالم

غذاهای بهاری از دامن طبیعت

با این چاشنی همه عاشق گوجه سبز می شوند

آموزش تهیه ژله سه بعدی با وسایل ساده

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیا لوله ای

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

ترشی فلفل دلمه ای، شیک برای مهمانی ها

غذاهای پرطرفدار ایرانی ها کدامند؟ قسمت چهارم

مدل های جدید فرنچ ناخن گرد و مربعی

میزاردور/ دسر پاناکوتا را در افطار امتحان کنید

در خانه زیور آلات دخترانه بسازید

کارت هدیه خلاقانه بسازید

نوشیدنی ها/ دتاکس واتر یا آب طعم دار چیست؟

تزیین خیلی متفاوت خرما و نان پنیر سبزی افطار!

نوشیدنی گازدار توت فرنگی و لیمو ترش!

با غذای شب مانده کتلت مرغ بپزید!

پودینگ شکلاتی دسر پرطرفدار ماه رمضان

از شما/ کیک باقلوا

خوراک ماهیچه لذیذ و گرانقیمت

میزاردور/ بورانی آسان و ساده

بازگشت موفق روبان به هنر گلسازی و تزئین!

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به سه روش

نکات مهم پخت کله جوش در شهرهای مختلف ایران

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

بهترین غذا برای سحری چیست؟

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه به 3 روش

ایرانی ها طرفدار چه غذاهایی هستند؟ قسمت سوم

خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ و برگ سیر تازه

آش رشته با کوفته قلقلی با طعم عالی و دلپذیر

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ رمضان

ته چین لوبیا سبز ، غذایی خوشمزه برای افطار

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور به 2 روش

خشک کردن گوجه به 4 روش آسان و پر کاربرد

برای افطار سوپ لازانیا را امتحان کنید