آریا بانو

آخرين مطالب

فیله استیک با دستور بوراک سرآشپز خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
آخرین خبر / بوراک بعد قصابی گوسفند و درآوردن گوشت راسته، به نمک و روغن زیتون آغشته و کامل گریل کرد.
بعد گریل و برش دادن راسته ، استیک ها را داخل روغن با گوجه فرنگی و چیلی سبز و سیر و پیاز سرخ کرد و برای ادویه از فلفل و پاپریکا و رزماری و نمک استفاده کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

آموزش تهیه حلوای شیر

صفر تا صد تهیه پنیر لاکتیکی در خانه

خلاقیت در آشپزی با پخت «منتوی پیازی »

آخر هفته را با میرزاقاسمی خوشمزه کنید

آخر هفته را میرزاقاسمی خوشمزه کنید

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز