فیله استیک با دستور بوراک سرآشپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٠
٠
آخرین خبر / بوراک بعد قصابی گوسفند و درآوردن گوشت راسته، به نمک و
روغن زیتون آغشته و کامل گریل کرد.
بعد گریل و برش دادن راسته ، استیک ها را داخل
روغن با گوجه فرنگی و چیلی سبز و سیر و
پیاز سرخ کرد و برای ادویه از فلفل و پاپریکا و رزماری و نمک استفاده کرد.
-
پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۴:۵۵
-
۱۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/159032/