آریا بانو

آخرين مطالب

دانستنی هایی برای طبخ ماهی خانه داري

دانستنی هایی برای طبخ ماهی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دانستنی هایی برای طبخ ماهی
٥١٣
٠
سوران / 1)اگر میخواهید ماهی را بدون افزودنی سرخ کنید آن را یک ساعت داخل شیر سرد قرار دهید و بعد در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا خوشمزه و پوک شده و بوی زحم آن هم از بین برود.
2)در صورتی که میخواهید روی ماهی لایه ای مناسب قرار داده و بعد آن را سرخ کنید بهتر است مقداری زعفران ساییده شده پودری را با کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک و آرد سوخاری مخلوط کرده و بعد ماهی را در آن غلتانده و بعد سرخ کنید.
3)اگر می خواهید ماهی سرخ کرده خوشمزه تری داشته باشید پس از داغ شدن روغن چند ورقه زنجبیل تازه یا نصف قاشق پودر زنجبیل را به روغن اضافه کرده و بعد ماهی را در روغن سرخ کنید.(توجه داشته باشید اگر از ورقه زنجبیل استفاده میکنید 3دقیقه صبر کنید تا سرخ شده و به روغن طعم دهند و بعد ماهی را اضافه کنید)
4)توجه داشته باشید که غلتاندن ماهی در آرد سوخاری بسیار مناسب تر از غلتاندن ماهی در آرد سفید است.
5)بهتر است هنگام پاک کردن ماهی آن را داخل ظرفی که پر از آب ،نمک و چند قاشق سرکه است پاک کنید تا راحت تر پاک شده و بوی بدی به دستان شما ندهد.
6)بهتر است به ماهی مقداری پودر سیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
7)ماهی یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید یا آن را داخل یخچال بگذارید و یا داخل مقداری شیر سرد.
8)اگر میخواهید ماهی را درسته کباب کنید داخل شکم آن را پر از لیمو ترش ورقه شده و سیر رنده شده کنید تا خوشمزه تر شود.
9)بهتر است ماهی را با سبزی پلو سرو کنید و به سبزی آن مقداری بابونه تازه که درشت خرد شده اضافه کنید میتوانید داخل شکم ماهی را هم با بابونه تازه پر کنید تا خوش عطر و خوش طعم شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دونات کرمی را با شیر و بدون فر بپزید

مربای خیار را برای تابستان گرم آماده کنید!

طعم لذیذ اسپاگتی با مرغ را امتحان کنید

اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت

خوراک خاویار بادمجان مجلسی

تزئین شاعرانه شیشه مربا!

برای پرپشت شدن موی جنین چه اقداماتی انجام دهیم؟

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به 4 روش

انتشار طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ایرانی توسط نیویورک تایمز

انواع لباس های سرهمی بانمک

چگونه ماسک زغال خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه گوشفیل

باغبان باشی/ چه گیاهی را در بهار بکاریم؟

افطاری/ سوپ لوبیا سفید، غنی از منیزیم و آهن

میزاردور/ تهیه مارمالاد هویج به 2 روش

پاستا پنه با سس پستو خوش طعم و لذیذ

پرطرفدارترین غذا در ایران چیست؟! قسمت آخر

ته دیگ بال مرغ؛ ته دیگی متفاوت و خوشمزه

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

تهیه ترشی لیته به سبک مامان بزرگ ها

نوشیدنی ها/ اسموتی شاه توت دلچسب کودکان

طرز تهیه “سوپ پیاز فرانسوی” با دستوری اصولی

میزاردور/ سالاد لوبیا سفید

سحری/ تاس کباب خوشمزه و مجلسی با مرغ

مارمالاد خانگی "به" با طعمی فوق‌العاده

فرنی توت فرنگی مخصوص ماه رمضان اردیبهشتی

میزاردور/ سالاد کلم سفید و کشمش

مارمالاد به خانگی با طعمی فوق‌العاده

نان لواش خونگی افطار کنید

ساندویچ املت سبزیجات؛ گیاهی و مقوی

ترفندهای نگهداری برگ مو

سوپ و آش/ سوپ نخود فرنگی؛ پیشنهادی ویژه برای افطار

دسر سوتلاچ ترکیه ای؛ پیشنهاد افطار امشب

از شما/ حلوا

ازشما/ ماکارونی

میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

ازشما/ کیک تولد خودم پز

ترشی لیته؛ دورچین محبوب ایرانی ها

از شما/ لگیمات

ورژن 2019 پخت سیب زمینی در رستوران های دنیا

از شما/ قطایف

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی برای افطار امروز

قرمه کدوسبز؛ ناهار مغذی برای مدرسه ای ها

پوستی شفاف و زیبا با ماسک لایه بردار توت فرنگی

چطور جلوی خیس شدن کفش های پارچه ای را بگیریم؟!

ریسه های ساده و رنگی با گوش پاک کن برای اتاق کودک

ساخت وسایل کاربردی با رول دستمال کاغذی

خلاقیت های دخترانه برای زیبا کردن محیط زندگی

بافت مو به سبک دنریس تارگرین