آریا بانو

آخرين مطالب

دانستنی هایی برای طبخ ماهی خانه داري

دانستنی هایی برای طبخ ماهی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دانستنی هایی برای طبخ ماهی
٥١٣
٠
سوران / 1)اگر میخواهید ماهی را بدون افزودنی سرخ کنید آن را یک ساعت داخل شیر سرد قرار دهید و بعد در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا خوشمزه و پوک شده و بوی زحم آن هم از بین برود.
2)در صورتی که میخواهید روی ماهی لایه ای مناسب قرار داده و بعد آن را سرخ کنید بهتر است مقداری زعفران ساییده شده پودری را با کمی زردچوبه،فلفل سیاه،نمک و آرد سوخاری مخلوط کرده و بعد ماهی را در آن غلتانده و بعد سرخ کنید.
3)اگر می خواهید ماهی سرخ کرده خوشمزه تری داشته باشید پس از داغ شدن روغن چند ورقه زنجبیل تازه یا نصف قاشق پودر زنجبیل را به روغن اضافه کرده و بعد ماهی را در روغن سرخ کنید.(توجه داشته باشید اگر از ورقه زنجبیل استفاده میکنید 3دقیقه صبر کنید تا سرخ شده و به روغن طعم دهند و بعد ماهی را اضافه کنید)
4)توجه داشته باشید که غلتاندن ماهی در آرد سوخاری بسیار مناسب تر از غلتاندن ماهی در آرد سفید است.
5)بهتر است هنگام پاک کردن ماهی آن را داخل ظرفی که پر از آب ،نمک و چند قاشق سرکه است پاک کنید تا راحت تر پاک شده و بوی بدی به دستان شما ندهد.
6)بهتر است به ماهی مقداری پودر سیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
7)ماهی یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید یا آن را داخل یخچال بگذارید و یا داخل مقداری شیر سرد.
8)اگر میخواهید ماهی را درسته کباب کنید داخل شکم آن را پر از لیمو ترش ورقه شده و سیر رنده شده کنید تا خوشمزه تر شود.
9)بهتر است ماهی را با سبزی پلو سرو کنید و به سبزی آن مقداری بابونه تازه که درشت خرد شده اضافه کنید میتوانید داخل شکم ماهی را هم با بابونه تازه پر کنید تا خوش عطر و خوش طعم شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

8 توصیه برای بوتاکس اولی‌ها

کاردستی خلاقانه برای دختردارها

چند مدل مو برای مو‌های فر و وز دخترانه

رویه های زیبا و شیک برای ناهارخوری بدوزید

9 دکوری برای زیبا شدن پذیرایی

قیافه خودم را دوست ندارم

کفش های کهنه را دکوری کنید

10 روش تشخیص ادکلن اصل از تقلبی

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس زنانه در مهمانی‌های دوستانه

20 مدل مانتو مجلسی و پوشیده

دکوراسیون خانه 70 متری

تمیز کننده همه کاره!

قبل از حمام آفتاب بخوانید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی

تبدیل دستمال توالت به آویز با چاشنی خلاقیت

طرز تهیه کباب سلطانى

ماسکی برای تقویت موهای خشک و شکننده

تأثیرات بخور پوست صورت

آموزش دوخت کیف دخترانه

سس سفید (سس قارچ)

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی

ژلیش ناخن چیست؟

بهترین نوشیدنی در گرما؛ خاکشیر و تخم شربتی

نگاه خلاقانه به چسب حرارتی

آموزش حرکت شکم در ایروبیک بانوان

گلچینی از لباس های جدید مجلسی

آموزش تهیه کوسن هایی منحصر به فرد

آموزش ساخت آویزهای برای زیباتر شدن منزل

طراحی های زیبا روی ناخن مصنوعی

رازهای طلایی برای نگهداری از گل و گیاه در تابستان

قصه امشب؛ داستان جالب مرد کلاه فروش

مدل شومیز مجلسی شیک 2019

آموزش بافت میوه تزیینی توت فرنگی

آموزش 2 مدل قنداق نوزاد

آویز رنگی رنگی برای تزیین دیوار+تصاویر

آموزش تزئین ظروف شیشه ای با تکنیک دکوپاژ +تصاویر

نکاتی که هنگام خرید ضدآفتاب باید به آنها توجه کنیم

تقاوت دئودرانت،اسپری و مام زیر بغل در چیست؟

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

چه راهکارهایی برای جلوگیری از آب رفتن لباس وجود دارد؟

 آشنایی با نحوه نگهداری از گل حنا

4 ایده برای تزیین خرما +تصاویر

طرز تهیه روغن دنبه به‌عنوان یکی از روغن‌های سالم حیوانی

ساخت کاردستی های هنری و کاربردی با وسایل بازیافتی

دکوراسیون تابستانی و شاد برای خانه شما!

در خانه چند مدل شینیون مو یاد بگیرید

پنج نکته اساسی برای انتخاب لباس مجلسی در مهمانی‌

مدل شینیون مجلسی برای موی بلوند

تمیز کردن کفش با چند روش جالب