آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی خانه داري

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی
مواد لازم برای کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی :

تخم مرغ 2 عدد
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
نوتلا به مقدار لازم

طرز تهیه کیک با مغز نوتلا و روکش شکلاتی :
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس شیر و ماست را اضافه کنید و روغن بریزید. هر کدام از مواد را یک دقیقه بزنید. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید. و الک کنید و به مواد اضافه کنید.
قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. نوتلا را داخل قیف یکبار مصرف بریزید. و وسط قالب بریزید، سپس با قاشق از مواد کمی روی نوتلا بریزید. ( می توانید مواد کیک را نصف کنید. و بعد نوتلا بریزید و دوباره مواد کیک روی نوتلا بریزید). ولی به روش اول نوتلا ته قالب نمی رود.
داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار بدهید.
برای روکش شکلات :
شکلات تخته ای را بن ماری کنید و کیک را از قالب خارج کنید. دقت کنید برای این روش حتما باید قالب سیلیکونی باشد.
اجازه بدهید کیک خنک شود. قالب را چرب کنید و شکلات آب شده را داخل قالب بریزید، سطح قالب کاملا با شکلات یکدست شود بعد کیک داخل قالب بگذارید حتما دقت کنید نباید بگذارید شکلات سرد شود وگرنه شکلات به کیک نمی چسبد.
بعد 2 ساعت داخل یخچال بگذارید، قالب را آرام روی توری برگردانید و قالب را به آرامی جدا کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی