آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود! خانه داري

غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ مرغ برشته لیمویی؛ دلتان برایش ضعف می رود!
٣٧
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
لیمو ترش 1 عدد
گشنیز خرد کرده یک دوم پیمانه
رزماری ریز خرد کرده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخور
کره 40 گرم
برگ بو 6 عدد
مرغ یک عدد درشت
پیاز ریز خرد کرده یک عدد
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
پوست لیمو را رنده کنید و به همراه گشنیز، رزماری، نمک،فلفل و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید.
آن گاه کره را در تابۀ مناسبی روی حرارت بگذارید و 2 عدد برگ بو را در آن بیندازید و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا عطرش بلند شود.
بعد شعله را خاموش کنید.
سپس مرغ را روی سطح کار بگذارید و با انگشت خیلی ملایم بدون اینکه پوست مرغ پاره شود مواد را زیر پوست مرغ بمالید و تمام سطح گوشت را به مواد آغشته کنید.
اکنون پیاز، نمک و فلفل را درون شکم مرغ بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
اینک ظرف مناسبی را به کرۀ مزه دار کرده آغشته کنید و 2 عدد برگ بو را درون آن قرار دهید.
باقیماندۀ کره را به بدن مرغ بمالید و 2 عدد برگ بو باقیمانده را روی سینۀ مرغ بگذارید و مرغ را با فویل بپوشانید.
حالا مرغ را در فر گرم کرده با دمای 210 درجۀ سانتیگراد به مدت یکساعت بپزید.
آن گاه مرغ را از فر بیرون بیاورید و به آبی که از مرغ خارج شده زعفران بیفزائید و روی بدن مرغ بمالید، چنانچه مرغ کاملا پخته بود فویل را جدا بردارید و مرغ را در طبقۀ وسط بگذارید تا سطح مرغ برشته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی