آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید خانه داري

میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ با کیک سرد بادام هندی سفره افطار را دلپذیر کنید
٧٠
٠
پارسه گرد / این دیپ بادام هندی که می توان به آن پنیر بادام هندی هم گفت به شکل کیک آماده و سرو می شود.
چی لازم دارم:
بادام هندی 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
فلفل قرمز 1 عدد کوچک
پیاز 1 عدد کوچک
مخلوط پودر سیر و نمک 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سفید 1 قاشق چای‌خوری
چه جوری درست میشه:
بادام هندی را حداقل 4 ساعت در آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کرده داخل مخلوط کن ریخته و خوب هم می زنیم تا مخلوط کرم مانند شود.
فلفل قرمز و پیاز را خرد و به ترکیب اضافه می‌کنیم.
زیره و فلفل سفید را هم اضافه و با مخلوط کن هم می‌زنیم.
یک الک کوچک به قطر 15 سانتی‌متر در نظر گرفته و داخل آن یک پارچه تنظیف بیندازید و مخلوط بادام هندی را داخل آن بریزید.
کیک پوره را به مدت 6 تا 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. هر زمان که دوست دارید ظرف را از یخچال در بیاورید،‌این بسته به نظر شماست که دوست دارید تا چه اندازه کیک سفت‌تر باشد. فراموش نکنید که آن را در دهانه یک کاسه قرار دهید که آب اضافی داخل آن یخچال نریزد.
اگر شما یک دیپ می خواهید که با سبزیجات میل کنید که همین الان هم آماده است اما اگر می خواهید پنیر بادام هندی داشته باشید بگذارید آبش برود و همانطور که شما دوست دارید سفت شود.
سپس با همان تنظیف کیک را خارج کرده و داخل بشقاب سرو برگردانید؛ به این صورت کیک، فرم خود را خفظ می‌کند.
برای رویه کیک بادام هندی می‌توانید 2 قاشق غذاخوری از مخلوط ادویه‌جات : (سیر، نمک، فلفل سیاه، تخم شوید، تخم گشنیز آسیاب شده) استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه اسموتی آلبالو؛ نوشیدنی جذاب تابستانی

طرز تهیه حلوا سوهانک

پیتزای مرغ شکم پر تابه ای

«هالاو» غذای سنتی سنندج

کوفته نخودچی غذایی پرکالری و مقوی

شش خوراکی طلایی برای یک صبحانه کامل

غذای اصلی/ کوفته بلغور با سیب زمینی

از شما/ بادمجون سرخ کرده

دلمه فلفل دلمه ای

صفر تا صد تهیه کوکو سبزی با تره فرنگی

غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر

میز اردور/ ترشی گوجه گیلاسی؛ دورچین لذیذ غذا

میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو

میز اردور/ شیره خرمای خانگی و نکات مهم تهیه آن

کاپ کیک های دلبرانه برای جشن تولد

موهیتو؛ نوشیدنی تابستانی و دلچسب

غذای اصلی/ آموزش پخت خورشت شش‌انداز بادمجان

بهترین ترفندها برای آسایش و راحتی در آشپزی

دمنوشی جادویی به نام گل سرخ

آشپزی که پنکیک های هنری درست می کند

کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

بهترین و خوشمزه ترین آبگوشت خانگی

آسانترین روش های تشخیص لوازم آرایش تقلبی

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

آثار هنری چشم‌نواز با چیدمان مواد غذایی

میز اردور/ کمپوت آلوئه ورا؛ انرژی بخش و خوشمزه

ایده های گیفت نمدی و سبز برای عید غدیر

صبحانه/ تست بادام و عسل تنوری؛ خوشمزه و مغذی

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست

میز اردور/ تست میوه؛ پیشنهاد صبحانه برای کودکان

ایده های خلاقانه برای پر کردن ظروف روی میز

چه رنگ مویی به پوست سبزه میاد؟

از شما/ ناهار امروز پیتزای من

از شما/ آبدوغ خیار

ازشما/ معجون خونگی

ازشما/ آبگوشت خوشمزه

ازشما/ پلو میگو

ازشما/ ناهار من

از شما/ دوستان کیک هام چطورن

ازشما/ نهار خوشمزه ما

از شما/ باستا پیتزایی

ازشما/ شام قرمه سبزی

ازشما/ شام امشبمون

ازشما/ ناهار ما ماکارونی

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ شام من

ازشما/ بفرماییدپنکیک

ازشما/ شام دورهمی