میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ تارت کرم پرتقالی؛ خوش طعم و خوشمزه
٢٩٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد یک و یک دوم پیمانه
پودر قند یک سوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره سرد ١١٥ گرم یا یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه ٢ قاشق چایخوری
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
مواد کرم پرتقالی:
شیر یک و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر نصف پیمانه
اسانس پرتقال یک قاشق چایخوری
پودر ژله پرتقال ٥ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری
آرد سفید ٣ قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
آرد، پودر قند و نمک را داخل غذاساز ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس کره سرد را به مکعبهای
یک و نیم سانتی برش زده و به مواد خشک اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ، خامه و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر خودش را جمع کند. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت سطح خمیر را آرد پاشی کرده و به کمک وردنه آن را به ضخامت
٤ میلی متر باز کنید. سپس خمیر را داخل قالب گذاشته و با چنگال تمام سطح و کنارههای آن را سوراخ کنید. قالب را داخل فر با ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقیقه میگذاریم تا کاملاً پخته شود.
طرز تهیه کرم پرتقالی:
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرمرنگ شود. شیر را روی حرارت ملایم گرم کرده و سپس مخلوط زرده را به آن اضافه کنید. پودر ژله را اضافه کرده و مدام با همزن دستی روی حرارت هم بزنید. نشاسته ذرت و آرد را با چند قاشق شیر سرد مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا مثل فرنی غلیظ شود سپس حرارت را خاموش کرده و اسانس را به آن اضافه کنید. در نهایت کرم پرتقالی گرم را روی تارتها بریزد و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.
-
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴:۴۳
-
۷۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/160773/