نان لواش خونگی افطار کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
نان لواش خونگی افطار کنید
٥٧
٠
کوکپد / مواد لازم
500 گرم آرد
8 گرم مایه خمیر
1 ق چ نمک
170 میلی لیتر شیر ولرم
150 میلی لیتر آب ولرم
70 گرم روغن مایع
مراحل 1 ساعت
1- در ظرف مناسبی ،آرد الک شده، نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید (نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را 10 دقیقه با دست ورز دهید.
2- روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه به آن استراحت دهید.
3- پس از گذشت زمان استراحت، خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن 100 گرم چانه کنید.
4- چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن 5 دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
5- ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
6- پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.
سایر نکات
ساج وسیله برای پخت نان می باشد که یک طرفش گود است اگر ساج نداشتید از مایه تابه استفاده کنید.
سرآشپز:آتنا
-
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲:۰۹
-
۱۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/160919/