آریا بانو

آخرين مطالب

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم خانه داري

ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ترحلوا مجلسی لذیذ و خوش طعم
٢١
٠
سایت ستاره / مواد لازم
آرد سفید، آرد گندم سبوس‌دار یا آرد سنگک 2 پیمانه سرپر
روغن جامد یا روغن حیوانی یا کره 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
خلال پسته و خلال بادام و پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم
دستور تهیه
ابتدا آرد را الک کنید تا هنگام حرارت دیدن گلوله گلوله نشود.
آرد الک شده را در تابه یا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آرد را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا به صورت یکنواخت حرارت ببیند و بوی خامی آن گرفته شود.
وقتی که رنگ آرد تغییر کرده و کمی تیره شد (به رنگ کرمی درآمد)، حرارت را خاموش کرده و دوباره آرد را الک کنید تا حلوایی صاف و یکدست عمل آید.
آرد الک شده را دوباره به تابه یا قابلمه برگردانید و آن را در کناره‌های ظرف جمع کنید طوریکه در وسط ظرف، هیچ آردی وجود نداشته باشد.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس روغن جامد یا روغن حیوانی، روغن مایع و پودر هل را در وسط تابه یا قابلمه ریخته و شروع به هم زدن مواد کنید.
مواد را مرتب هم بزنید تا به رنگ مورد نظر شما درآید، البته این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که با افزودن شربت به مواد رنگ آن‌ها تیره‌تر می‌شود.
پس از تفت دادن آرد در روغن و رسیدن به رنگ دلخواه، شربتی را که قبلا درست کرده بودید به آن اضافه کرده و همچنان بر روی حرارت ملایم به هم زدن ترحلوا ادامه دهید تا شربت کاملا به خورد آرد برود.
وقتی ترحلوا به روغن افتاد و مانند یک گلوله از کف تابه جدا شده و در یک طرف جمع شد، حرارت را خاموش کنید.
ترحلوا را در ظرف سرو بکشید و بسته به سلیقه خود آن را با خلال پسته، خلال بادام یا پودر نارگیل تزیین کنید.
نکات مهم
برای طبخ یک ترحلوای مجلسی با رنگی طلایی باید با دقت و حوصله، آرد را بر روی حرارت خیلی ملایم تفت دهید تا حرارت به صورت یکنواخت توزیع شده و بوی خامی آرد کاملا گرفته شود.
در مرحله اول تفت دادن آرد مراقب باشید رنگ آرد زیاد تیره نشود، در حدی که رنگ آرد کرمی شود کافیست.
تفت دادن بیش از حد آرد باعث سوختگی آن و ایجاد طعم تلخ در حلوا می‌شود، بنابراین مراقب باشید آرد را بیش از اندازه تفت ندهید.
بهترین ترحلوا را می‌توانید با آرد‌های سبوسداری مانند آرد سنگک درست کنید که گلوتن پایینی دارد و باعث لطیف‌تر شدن حلوا می‌شود.
استفاده از آرد نانوایی بدون سبوس، باعث کش آمدن ترحلوا می‌شود که برای رفع این مشکل می‌توانید مقدار کمی آرد نشاسته به آرد حلوا اضافه کنید.
برای ایجاد عطر بهتر در ترحلوا مجلسی در انتهای طبخ می‌توانید چند قطره گلاب یا عرق هل به آن اضافه کنید.
قبل از اضافه کردن شربت، 2 قاشق غذاخوری شکر روی ترکیب آرد و روغن پاشیده و مرتب هم بزنید تا حلوا پف کند.
به جای روغن جامد یا روغن حیوانی می‌توانید از کره در تهیه ترحلوا مجلسی استفاده کنید.
ترحلوا مجلسی را می‌توانید با ترکیب آرد برنج و آرد گندم نیز درست کنید، که در این صورت رنگ آن روشن‌تر می‌شود.
ترحلوا مجلسی را می‌توانید قالب زده یا یا استفاده از قیف و ماسوره به صورت اشکال زیبا تزیین کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات

با هلو در آشپزخانه غوغا کنید

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

لیموناد گیلاس؛ خوشمزه و دلچسب

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

املت سبزیجات؛ شام خوشمزه و ساده

آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

بازگشت روبان به تزئین وسایل خانه!

کاردستی مخصوص توالت!

فواید و عوارض لیفت ابرو

ترفندهایی برای نگهداری گل و گیاه

30 مدل سویشرت بچه گانه برای دختر و پسر‌های کوچولو

برای هندزفری خود جایگاه مناسبی تدارک ببینید!

تکنیکی ساده برای گلسازی با روبان

دستمال توالت استاندارد بخرید

چگونه مژه هایمان را فر کنیم؟

بهترین لوسیون را خودتان درست کنید