بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه گوشفیل
مواد لازم برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف |
شربت بار یا عسل | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | به میزان لازم |
طرز تهیه گوشفیل :
ابتدا زرده و
شربت بار و
روغن را با هم مخلوط کنید و سپس
شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2
ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2
ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در
روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در
روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در
شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا
شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن
شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹:۰۷
-
۷۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/161198/