سحری/ خورش گوجه سبز و نخود
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سحری/ خورش گوجه سبز و نخود
٨٤٣
١
سراشپز پاپیون / مواد لازم خورش گوجه سبز و نخود
ران مرغ4 عدد
پیاز بزرگ خردشده1 عدد
شوید خشک یا تازه300 گرم
گوجه سبز200 گرم
نخود فرنگی200 گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان پخت 120 دقیقه
1
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خردشده را داخل آن قرار دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، ران های مرغ را داخل تابه بریزید، حرارت را کم کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
2
بعد از آنکه تکه های مرغ کمی تفت داده شدند، شوید خردشده را همراه با مقداری زردچوبه به مرغ و پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از 4-3 دقیقه نخودفرنگی شسته شده را اضافه کنید. مقداری آب هم بریزید و بگذارید مرغ همراه با نخودفرنگی بپزد.
3
حدود 30 دقیقه آخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. به آرامی هم بزنید، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش جا بیفتد و آماده شود.
4
خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
سایر نکات خورش گوجه سبز و نخود
در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده در انتهای پخت به خورش اضافه کنید.
اگر آب نارنج در دسترس بود، حتما اضافه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
-
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۷:۰۴
-
۸۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/162081/