آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین خانه داري

شیرینی ها/ کیک سیب دارچین

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک سیب دارچین
٣٢
٠
کوکپد/ کاش می شد عطرش رو حس کنید
مواد لازم 6 نفر و بیشتر
2 لیوان آرد الک شده
1 لیوان شکر
3 عدد سیب
1/3 لیوان روغن
50 گرم کره
1/2 لیوان ماست
3 عدد تخم مرغ
2 ق م بیکینگ پودر
نوک قاشق م وانیل
مقداری دارچین
مقداری پودر قند
مراحل 50 دقیقه
دو عدد سیب را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
روی سیب ها یک قاشق غذاخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و مخلوط کنید.
شکر، کره و روغن را با همزن کاملا مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید.
ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
نصف مواد را کف قالب بریزید و سیب های مربعی را روی آن بگذارید سپس بقیه مواد را بریزید.
یک عدد سیب را با پوست نازک برش بزنید و روی کیک بچینید.
سپس دارچین و پودر شکر را روی آن الک کنید.
به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. بعد از 40 دقیقه با خلال دندان کیک را چک کنید، اگر خمیر کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است.
کیک را تا 10 دقیقه پس از پخت از فر خارج نکنید، تغییر دمای ناگهانی پف کیک را از بین میبرد
من از قالب گرد 20 سانتی استفاده کردم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات