لازانیای غول پیکر رنگی؛ اوج هنر بوراک سرآشپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
٢٧٨
١
آخرین خبر / بوراک سرآشپز ابتدا گوشت و ابتدا داخل
روغن تفت داد بعد گوجه و چیلی و فلفل دلمه ای و
پیاز و اضافه کرد و تفت داد و از نمک و فلفل و پاپریکا بعنوان ادویه استفاده کرد و همه رو با هم پخت.
در نهایت با خمیرهای رنگی و مخلوط گوشت و پنیرپیتزا رنده کرده لازانیا رو درست کرد و در نهایت داخل تنور پخت.
کسی در مورد اون خمیرهای رنگی نظری داره که چطوری درست شده و یا اصلا چی هست؟
-
شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸:۰۵
-
۹۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/163011/