طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا
١٨٠
٠
سایت ستاره / مواد لازم (برای 4 نفر)
سینه مرغ 450 گرم
ساقه کرفس 2 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان پیتا 4 عدد
گوجه برای سرو به مقدار لازم
مواد لازم سس ساندویچ
عسل 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده سازی ساندویچ 1 ساعت
دستور تهیه
در قدم اول سینه مرغ را با نصف یک پیاز و مقداری نمک و زردچوبه و آب روی حرارت بگذارید تا سینه مرغ کامل بپزد.
پس از اینکه پخت، آن را به مکعبهای کوچک برش بزنید یا ریش ریش کنید.
نصف باقی مانده پیاز را بسیار ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید، سپس مرغ تکه شده را با فلفل دلمهای و ساقه کرفس خرد شده و کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
برای تهیه سس ساندویچ، عسل، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را با هم در یک کاسه بریزید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود.
سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را به کاسه سس بیفزایید.
نان پیتا را روی شعلهی گاز گرم کنید یا برای چند دقیقه آن را در فر یا ماکروویو قرار دهید.
سپس نان را از وسط برش بزنید و مواد آغشته به سس را داخل آن بریزید.
اکنون ساندویچ مرغ با نان پیتا آماده شده است با گوجه آن را سرو کنید ... نوش جان ...
-
شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۳:۳۳
-
۹۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/163353/