آریا بانو

آخرين مطالب

خشک کردن سیب به 3 روش آسان خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
خشک کردن سیب به 3 روش آسان 4
٢٣١
٠
سایت ستاره/ سیب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و سرشار از فیبر است، از اینرو خواص فراوانی برای سلامتی دارد، اما این میوه محبوب در تمام فصول سال در دسترس نیست. یک روش آسان برای نگهداری طولانی مدت و استفاده از آن در تمام فصول، خشک کردن سیب است. سیب خشک شده یک میان وعده خوشمزه برای رفع گرسنگی و از جمله تنقلات سالم برای کودکان به شمار می‌آید. ما در این مطلب به توضیح روش‌های مختلف خشک کردن این میوه می‌پردازیم، شما با توجه با امکاناتی که در دسترس دارید می‌توانید یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید.
آماده سازی سیب برای خشک کردن
ابتدا سیب‌ها را بشویید و در صورتی که لکه دارند، قسمت‌های لکه دار را جدا کنید.
پوست سیب دارای مقدار زیادی فیبر است و خواص زیادی دارد، اما میوه‌هایی مانند سیب وقتی پوست گرفته شود بهتر خشک خواهند شد. بنابراین در صورت تمایل می‌توانید سیب‌ها را پوست بکنید.
در صورت تمایل هسته سیب را جدا کنید برای اینکار می‌توانید از هسته گیر سیب کمک بگیرید. در صورتیکه به این گونه وسایل دسترسی ندارید، با چاقو یا دست هسته سیب را در بیاورید.
سیب‌ها را به صورت حلقه حلقه یا تکه‌های نازک برش بزنید، بهتر است اندازه برش‌ها یکسان باشد تا سیب‌ها به طور یکنواخت خشک شوند.
معمولا رنگ میوه‌ها بعد از خشک شدن تیره می‌شود. برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن میوه‌ها، قبل از خشک کردن آن‌ها را به مدت 10 دقیقه در محلول آبلیمو و آب خیس و سپس آن‌ها را آبکش کنید. در مرحله بعد با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیب‌ها را کاملا بگیرید. همچنین برای خیساندن میوه‌ها می‌توانید از محلول آبلیمو، آب و آب آناناس نیز استفاده کنید، آب آناناس طعم ترشی آب لیمو را کاهش می‌دهد و باعث شیرین شدن سیب‌ها می‌شود.
برخی ادویه‌ها مانند جوزبویا، دارچین و فلفل شیرین طعم سیب را بهتر می‌کنند، قبل از خشک کردن سیب می‌توانید مقداری از این ادویه‌ها را روی آن بپاشید.
سه روش پرکاربرد برای خشک کردن سیب
برای خشک کردن سیب‌ می‌توانید مطابق با یکی از سه روش زیر عمل کنید. فراموش نکنید که سیب خشک شده بافت منعطفی دارد و نباید شکننده باشد.
1. خشک کردن سیب با فر
استفاده از فر یک روش سریع و آسان برای خشک شدن سیب است. در صورت استفاده از این روش، به 6 ساعت زمان نیاز خواهید داشت، برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:
درجه فر را روی 54 الی 71 درجه سانتی گراد قرار دهید و صبر کنید تا فر گرم شود.
یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و برش‌های سیب‌ها را با فاصله از یکدیگر روی آن بچینید.
معمولا میوه‌ها در حین خشک شدن جمع می‌شوند، برای جلوگیری از این مشکل می‌توانید یک توری گرد مخصوص پیتزا یا یک لاینر سیلیکونی روی آن‌ها قرار دهید.
هر دو ساعت یکبار سیب‌ها را بررسی کنید، زمانیکه سمت بالایی سیب‌ها خشک شد، آن‌ها را پشت و رو کنید تا سمت دیگر نیز خشک شود.
2. خشک کردن سیب با نور خورشید
در روز‌های گرم و آفتابی که دمای هوا حداقل 30 درجه سانتی گراد است می‌توانید از نور خورشید برای خشک کردن سیب استفاده کنید. از آنجاییکه خشک کردن میوه با این روش چند روز طول می‌کشد، قبل از اقدام به اینکار، از ثابت بودن شرایط آب و هوایی مطمئن شوید. برای خشک شدن سیب با استفاده از نور خورشید، به ترتیب زیر عمل کنید:
سیب‌های ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی یک توری استیل ضد زنگ بچینید. در صورتیکه به توری ضد زنگ دسترسی ندارید، می‌توانید یک پارچه روی سینی پهن کنید یا از سینی‌های چوبی استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید سینی‌های چوبی ساخته شده از چوب سبز، کاج، سدار، بلوط و چوب سرخ برای اینکار مناسب نیستند.
سینی را روی دو عدد آجر قرار داده و آن را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.
برای حفاظت از میوه‌ها در مقابل حشرات، سینی را با توری بپوشانید.
هر روز سیب‌ها را بررسی و پشت و رو کنید، تا به صورت یکنواخت خشک شوند.
شبنم و رطوبت هوای شب مانع خشک شدن میوه‌ها می‌شود، بنابراین بهتر است هنگام شب سینی را به داخل خانه بیاورید.
3. استفاده از دستگاه خشک کن
یکی از روش‌های ساده برای خشک کردن میوه سیب، استفاده از دستگاه خشک کن است. برای این منظور، مراحل زیر را دنبال کنید:
سیب‌های ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی سینی خشک کن بچینید.
برخی از خشک کن‌ها دارای تنظیمات خشک کردن میوه هستند و برای خشک شدن میوه‌ها، کافی است دستگاه خشک کن را روی این تنظیمات قرار دهید، اما اگر خشک کن این تنظیمات را ندارد آن را روی درجه 57 درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از 24 ساعت سیب‌ها را بررسی کنید، در صورتیکه هنوز خشک نشده بودند، مجددا آن‌ها را در دستگاه خشک کن قرار دهید، برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد سیب‌ها هر 6 الی 8 ساعت یکبار آن‌ها را بررسی کنید. مدت زمان خشک کردن سیب با خشک کن به ضخامت ورقه‌های سیب بستگی دارد، اما معمولا بین 24 الی 48 ساعت طول می‌کشد.
نگهداری از سیب‌های خشک شده
آن‌ها را در شیشه یا ظرف‌های پلاستیکی درب‌دار بریزید، برای اطمینان از خشک شدن کامل سیب‌ها در ظرف را به مدت 3-4 روز باز بگذارید، در هفته اول، هر روز چند بار شیشه‌ها را تکان دهید تا اگر رطوبتی در سیب‌ها باقی مانده است، از بین برود.
کم شدن حجم میوه‌های خشک شده نشان دهنده این است که کاملا خشک نشده‌اند، در چنین شرایطی می‌توانید آن‌ها را مجددا در هوای آزاد یا داخل فر قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
برای از بین بردن باکتری‌ها، سیب‌های خشک شده را داخل نایلون بریزید و به مدت 48 ساعت در فریزر قرار دهید.
در صورتیکه سیب‌ها به خوبی خشک شده باشند به مدت 9 الی 12 ماه در یک مکان خشک و خنک قابل نگهداری هستند.
در صورتیکه ترجیح می‌دهید میوه‌های خشک شده رطوبت بیشتری داشته باشند برای جلوگیری از کپک زدن، آن‌ها را داخل یخچال نگه داری کنید.
قبل از استفاده از سیب‌های خشک شده می‌توانید آن‌ها را در آب خیس کنید تا مجددا آبدار شوند.
سخن آخر
سیب خواص بسیاری دارد، این میوه خوشمزه را می‌توان به عنوان میان وعده استفاده کرد، اما در فصولی که سیب تازه در دسترسی نیست برای بهره‌مندی از خواص آن استفاده از سیب خشک شده به عنوان تنقلات، گزینه ایده‌آلی محسوب می‌شود. به علاوه می‌توان از میوه‌های خشک برای پذیرایی از میهمانان نیز استفاده کرد. نظر شما چیست؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/163518/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

خاص‌ترین خوش و بش هفته در دربی کوچک

گل اول استقلال به شمس‌آذر توسط مهرداد محمدی

گل اول نساجی از روی نقطه پنالتی توسط باقری

اعتراف پوچتینو به عادت عجیب؛ خرافاتی نیستم

آلوز صدر جدول پاسورها را برای جلالی آب و جارو کند!

حضور پر رنگ نکونام روی سکوها

تراکتور، حسرت پیروزی در 1403

عباس‌زاده گره نساجی مقابل تراکتور را باز کرد

بدشانسی و فرصت‌سوزی مدافع استقلال!

رئال رونمایی می‌کند؛ قله فناوری برای چمن مخملی

سه مربی تیم ملی در ورزشگاه وطنی و آزادی

گزارش زنده؛ استقلال 1-0 شمس‌آذر قزوین

خاطره تلخ ملیکا شریفی‌نیا از تصادفش

دلیل ازدواج نکردن امیر آقایی

موزیک ویدئوی «با تو» با صدای ماکان بند

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

جنگل حرا خلیج نایبند عسلویه

نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان

شخصی که تناقص رفتاری دارد باید درمان شود

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد

شمس‌آذر با یک تغییر در اندیشه توقف استقلال

کری ستاره سیتی؛ چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم

ساکت الهامی در مرز انفجار در ورزشگاه وطنی

نصرتی در دومین تجربه سرمربیگری تراکتور

آذرپیرا پنجمین سهمیه کشتی آزاد را گرفت

غیبت مربی رونالدو به دلیل عمل جراحی

مسی‌ها آماده شکست فولاد در هفته بیست و چهارم

گواردیولا: سرافکنده نیستیم، فوتبال باخت دارد

مسعود شجاعی یک ستاره غیرمنتظره در تیمش دارد

ترکیب ابتدایی فولاد برای تقابل با مس رفسنجان

تراکتور در وطنی هم تنها نیست

تصاویر باورنکردنی؛ کینگ اریک روی صحنه می‌خواند!‏

وقتی مثل عمه جونت به آشپزی علاقه نداری!

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

دف نوازی زیبا و شنیدنی در برنامه «معرکه»

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

طرز تهیه دسر چوکو لاوا

با این معجون شگفت انگیز 10 سال بیشتر عمر کنید

محبت کردنشون خیلی جالبه

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

اقدام حمایتی دولت انگلیس از ورزشکاران روسی

زوج دفاعی جدید شجاع؛ حضور کمرنگ اما موثر!

کلوپ: همان لیورپول ترسناک همیشگی می‌شویم

چهار تراکتوری مورد تشویق هواداران مازنی

سنگ تمام هواداران نساجی برای بقا در لیگ

متیو مک کانهی: وقتی خدا رو داری یه رفیق داری اون رفیقم خودتی