آریا بانو

آخرين مطالب

بهترین نمک برای سلامتی کدام است؟ پزشکي

بهترین نمک برای سلامتی کدام است؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
بهترین نمک برای سلامتی کدام است؟
k ٣.٧
٤
بهداشت نیوز / انواع مختلفی از نمک وجود دارد که هرکدام از جای خاصی تهیه شده و ویژگی خاصی دارد. همیشه برای بانوان سوال پیش می آید که کدام نوع نمک را استفاده کنیم؟
بالاخره کدام نوع نمک را استفاده کنیم؟!
نمک از عناصر پرکاربرد در آشپزخانه ها می باشد که متاسفانه در بعضی مواقع بیش از حد مصرف می شود و خطرات جبران ناپذیری را به دنبال دارد. سوال همیشگی آشپزها و یا بانوان این است که بالاخره کدام نوع نمک را استفاده کنیم؟! برای پاسخ به این سوال که کدام نوع نمک استفاده کنیم ابتدا نمک ها را معرفی می کنیم و سپس به شما قدرت انتخاب بهترین نمک را برای مصرف می دهیم.
انواع نمک های موجود
1. نمک طبیعی :
این متدوال ترین نوع نمک است که سدیم کلرید از عناصر اصلی آن می باشد و عمدتا از یک فرآیند شیمیایی در سطح صنعتی، استخراج می شود. هنگامی که ساخته می شود، معمولا دیگر مواد معدنی، مانند: ید و فلوئور و همچنین دیگر مواد افزودنی و نگهدارنده ها به آن اضافه می شوند، این نمک از بهترین چاشنی ها برای متعادل کردن طعم غذای شما است.
2. نمک دریایی خام :
این نمک از طریق فرآیندهای طبیعی مانند: تبخیر نمک آب بدست می آید، این ترکیب از کلرید، سدیم، ید و فلوئور و دیگر مواد افزودنی تشکیل می شود و کلرید و سدیم از ترکیب اصلی آن هستند و رنگ متمایل به خاکستری دارند. به غذاها طعمی قوی تر از نمک معمولی و طبیعی می دهند، این نوع نمک بسیار سالم تر و گران تر از نمک های طبیعی هستند.
3. نمک معدنی :
این نوع نمک از لایه های بالایی معادن نمک دریا بدست می آید که برای جمع آوری آن از اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه از تکنیک های سنتی و استثنایی استفاده می کنند و به دلیل طعم خاصی که دارد در دستورالعمل غذاهای لذیذ استفاده می شود. این یک فرضیه اشتباه است، که مصرف آن باعث جذب و حفظ آب نخواهد شد اگر شما با نمک های دیگر مقایسه کنید، متوجه می شوید که میزان سدیم آن 15% و سدیم کلرید آن 92/9% کمتر است و در مقایسه با طعم و مزه، نسبت ضعیف تری دارد زیرا به راحتی در دهان شما حل می شود.
4. نمک هیمالیا :
عمده ی این نوع نمک، در پاکستان و آمریکای لاتین می باشد، نه در کوههای هیمالیا، این نوع برای خیلی سال پیش است و سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی می باشد. نمک هیمالیا از انواع کمیاب نمک ها هستند که برای عملکردهای بدن بسیار عالی است. یکی دیگر از دلایلی که باعث محبوب شدن این نمک شده است، رنگ صورتی و خاص آن می باشد.
نمک مناسب برای مصرف انسان ها
برای انتخاب سالم ترین، مغذی ترین و خالص ترین آن، توصیه های زیر می تواند روند انتخاب ها را بهتر کنند:
هر نوع آن که سدیم کلرید بعنوان عنصر اصلی آن است، نباید به مقدار زیادی مصرف شود، در واقع خوردن نمک اضافی لازم نیست، زیرا شما می توانید این سدیم کلرید را از غذاهای مختلفی بدست بیاورید. آنها برای طعم دادن به غذای شما استفاده می شوند و متاسفانه برای سلامتی مضر هستند. نمک های مضر به طور مستقیم از طبیعت، به روش های مختلف به دست می آیند بعنوان مثال نمک های سنگی و معدنی.
استراتژی های بازاریابی، باعث می شود که قیمت های نمک طبیعی بیشتر شود بدیهی است که منافع اقتصادی جهان طبیعی، آنرا اداره می کند به همین دلیل دانستن اینکه یک محصول طبیعی ارزش قیمتش را دارد یا بخاطر طرح بازاریابی است، سخت می باشد در نتیجه، مشکل نمک نیست، بلکه چگونگی و مقدار مصرف آن می باشد. مصرف بیش از حد نمک خطرناک است و باعث ایجاد بیماری های قلبی، عروقی، نارسایی کلیه، پوکی استخوان و ... می شود.
به یاد داشته باشید که ادویه جات و گیاهان معطر می توانند جایگزین مناسبی برای نمک ها باشند پس حتما این کار را بکنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

راه‌حل چین برای جلوگیری از پیری جمعیت

کمبود ید 15 درصد ضریب هوشی را کاهش می‌دهد

چگونه چین و چروک‌های گردن را از بین ببریم؟

وقتی ورزش بر سلامت دندان‌ها تأثیر منفی می‌گذارد!

اگر سنگ کلیه دارید، این نوشیدنی‌ها را نخورید!

چگونه در عرض یک ماه لاغر شویم؟

6 توصیه برای آن‌هایی که اهل ورزش‌اند

چگونه بی‌خوابی شبانه را جبران کنیم؟

امگا 3 را برای مراقبت از پوست‌تان فراموش نکنید!

ورزش در فضای باز خطرناک است!

با این رژیم هم از گیاهخواری و هم از غذاهای دریایی لذت ببرید!

اینفوگرافی، وضعیت شاخص سلامت در ایران و جهان

5 نکته مهم برای پیشگیری از ریزش مو

این موادغذایی مثل قرص ضدافسردگی‌اند

غذاهای آلوده کنسروی که فلجتان می‌کند

بهترین موادغذایی برای درمان شکستگی استخوان

آخرین خبرها از تولید داخلی واکسن HPV

بهترین دمنوش‌های گیاهی که خانم‌ها باید مصرف کنند

تفریح ارزانی که بلای جان‌تان می‌شود

اگر این علائم را دارید، دچار پوکی استخوان هستید

کدام قسمت‌های مرغ را بهتر است نخوریم؟

افرادی که زود خسته می‌شوند در معرض این بیماری‌اند

این قسمت از میوه‌ها و سبزیجات را دور نریزید!

خطرات ابتلا به ویروس آبله مرغان در دوران بارداری

درمان شقاق و بیماری های آنورکتال با روش های خانگی

هوای جگرت را داشته باش!

وقتی گیاه‌خواری در برابر سلامتی می‌ایستد

پیچ‌خوردگی مچ پا در کمین سالمندان

طب سنتی به گیاهی تغییر پیدا کرده است

پوست و مو/ فواید روغن آرگان بر بدن

روغن سرخ کردنی التهاب روده را تشدید می‌کند

پیاز درمانی برای ناباروری مردان و زنان

جراحی چال گونه چگونه انجام می شود؟ + تصاویر

علل سردی پا و درمان آن

چاق شدن سریع فقط در یک هفته!

آیا بوی بد ادرار همیشه نشانه یک نوع بیماری است؟

تولید داروی ژن‌درمانی برای سرکوب تومور سرطان

توصیه‌های تغذیه‌ای به بیماران مبتلا به سرطان

چرا عضلاتم می‌گیرند؟/علل رایج گرفتگی عضلانی

این 5 مورد را با دستمال کاغذی تمییز نکنید

8 نوع سردرد و چگونگی رفع آن‌ها

کمبود کدام ویتامین و املاح موجب بی‌خوابی می‌شود؟

چاپ بافت زیستی در چند ثانیه

کشف یک رویکرد جدید برای درمان اعصاب آسیب‌دیده

گیاهانی که کاهش‌دهنده میل جنسی زنان هستند

رفع سوختگی و تسکین درد با روغن هوفاریقون

مصرف آنتی‌بیوتیک احتمال رماتیسم مفصلی را افزایش می‌دهد

خطوط چهره‌تان چه می‌گویند

پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی با سیب و چای

پای پرانتزی، ارمغان تلخ بد نشستن