بهترین خوراکی ها برای باز کردن روزه به وقت افطار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
بهترین خوراکی ها برای باز کردن روزه به وقت افطار
k ٢.٦
١
منودلیار / پیش تر در مقاله های منودلیار در مورد مزایای روزه گرفتن با هم صحبت کرده ایم و همچنین خوراکی هایی برای وعده سحری را به تو معرفی کردیم ولی در این مقاله می خواهم در مورد خوراکی هایی با تو صحبت کنم که بهتر است در وعده افطار صرف شود. درست است که وعده سحر به عنوان اولین وعده غذایی برای روزه داران بسیار حائز اهمیت است به ویژه در فصل های گرم سال که روزه ها طولانی تر و در نتیجه زمان های روزه داری طولانی تر هستند ولی وعده افطار نیز بسیار مهم است چون پس مدت طولانی تحمل گرسنگی و تشنگی اولین خوراکی هایی که نوش جان می کنی بسیار بیش تر از آن چه تصور می کنی اهمیت خواهند داشت و مهم تر از همه اولین خوردنی است که بعد از تلاوت اذان مغرب در دهان خود قرار می دهی پس با منودلیار تا پایان این مقاله همراه باش تا بدانی بهترین خوراکی افطار که می توانی روزه خود را با آن باز کنی چه هستند.
نوشیدنی های گرم
یکی از بهترین چیز ها برای باز کردن روزه، نوشیدنی های گرم هستند مانند دمنوش های طبیعی یا چای کمرنگ و تازه دم چرا که اول از همه معمولاً پس از مدت طولانی روزه داری تشنگی بیش تر از گرسنگی به بدن تو فشار می آورد و ترجیح می دهی پس از اذان اول تشنگی خود را برطرف کنی و چه چیزی بهتر از یک نوشیدنی گرمی می تواند عطش یک روز گرم را برطرف کند. دوم این که دستگاه گوارش تو برای مدت طولانی خالی بوده و فعالیتی انجام نمی داده است، نوشیدنی های گرم یکی از بهترین گزینه ها برای فعال کردن این دستگاه به شمار می روند که در ضمن می توانند به کبد کمک کنند تا سموم و آلودگی هایی که در خون جمع شده است را پاک کند.
خرما
جدا از آموزه های دینی که به باز کردن روزه با خرما توصیه می کنند، خرما به عنوان یک میوه با طبع گرم که سرشار از مواد مغذی و البته قند طبیعی و سالم است، یکی از بهترین گزینه ها برای باز کردن روزه به شمار می رود. طبع گرم خرما موجب می شود که محیط دستگاه گوارش به ویژه معده گرم شده و عمل هضم بهتر و سریع تر انجام شود همچنین قند طبیعی این میوه شگفت انگیز، ضعف ناشی از روزه داری را برطرف کرده و فشار و قند خون را به مرور و به صورت طبیعی تنظیم می کند.
در ضمن ساختار قند موجود در خرما به نحوی بوده که به مرور در کبد هضم می شود و تا مدت ها تو را سیر و راضی نگه می دارد.
آجیل
آجیل ها به ویژه آجیل هایی با طبع گرم مانند گردو، بادام زمینی یا فندق نیز یک انتخاب مناسب مناسب برای باز کردن روزه به شمار می رود چرا که چربی ها و کربوهیدرات های موجود در آن ها از نوع پیچیده و اشباع نشده سالم بوده که به مرور جذب بدن می شوند و تنظیمات خون را به طور ناگهانی جا به جا نمی کنند ولی در عین حال فشار و قند خون که معمولاً در دوران روزه داری پایین می آید را تا حد مجاز بالا برده و تنظیم می کند.
در آخر: به خودت زمان بده
پس از نوشیدن یک فنجان چای یا دمنوش گرم یا نوش جان کردن خرما یا آجیل، کمی به خودت زمان بده سپس شروع به میل کردن خوراکی های دیگر بکن. در واقع این فرصت را به دستگاه گوارش خود بده تا دوباره فعال شده و برای هضم خوراکی های دیگر آماده شود. ابتدا با خوراکی های سبک مانند نان و پنیر، شیر عسل و میوه های طبیعی (چه تازه و چه خشک) شروع کرده و در صورتی که پس حداقل نیم ساعت هنوز احساس گرسنگی داشتی، باز هم خوراکی صرف کن.
نظرت در مورد خوراکی های معرفی شده در این مقاله چیست؟ تو در وعده افطار چه خوراکی هایی میل می کنی؟ روزه ات را معمولاً با چه چیزی باز می کنی؟ نظرات و تجربیاتت را با من و سایر دوستان منودلیاری ات در زیر این مقاله در میان بگذار.
-
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳:۵۰
-
۷۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/164039/