آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ قرابیه عسل یک میان وعده نرم خانه داري

شیرینی ها/ قرابیه عسل یک میان وعده نرم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ قرابیه عسل یک میان وعده نرم
٢١٤
٠
سرآشپز پاپیون/ یه میان وعده خوشمزه ونرم
مواد لازم قرابیه عسل
تخم مرغ2 عدد
پودر قند1 لیوان
روغن مایع1 لیوان
آرد400-500 گرم
عسل2 قاشق غذا خوری
وانیل‏1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده)1 عدد
خامه صبحانه1 قاشق مربا خوری
کنجد یا تخم خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه زمان پخت 20دقیقه
1
ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانیل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مایع و عسل را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده .
2
آرد رو الک کرده به تدریج همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبه
3
بعد کف دست رو چرب کرده اندازه گردو برداشته توی دست گرد کرده و با کف دست صاف کرده داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم کنار هم با فاصله میچبنیم
4
به زرده تخم مرغ یک قاشق مرباخوری خامه بزنین وبا چنگال بزنین تا کاملا مخلوط بشن بعد با فرچه قرابیه هاتونو رومال کنید وکنجد یا تخم خرفه بپاشید
5
داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقیقه قرار میدهیم ...واقعا نرم وخوشمزه میشه..
6
البته من خودم با نصف مواد درست کردم..امید وارم درست کنین ولذت ببرین
سایر نکات قرابیه عسل
مثل همیشه پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست..
سعی کنین عسلتونو در محیط گرم بذارین که یکم روان بشه ومشکلی تو هم زدن نداشته باشین..


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات