افطاری/ رول بوقلمون برای روزه اولی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
افطاری/ رول بوقلمون برای روزه اولی ها
٣٩١
٠
سرآشپز پاپیون/ مواد اصلی
گوشت بوقلمون چرخ شده400 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو1 قاشق سوپ خوری
پیاز رنده شده1/2 عدد
پودر کاری1/2 قاشق چای خوری
جوز هندی1/2 قاشق چای خوری
کره25 گرم
خمیر هزارلا500 گرم
تخم مرغ (زرده)4 عدد
آردبه مقدار لازم
آب سردبه مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
کره را داخل تابهای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه طلایی شد، بوقلمون چرخ شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجهفرنگی، پودر کاری، پودر جوز هندی و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. کمی آب هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2
زردههای تخممرغ را با آب سرد خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا باید خمیر هزارلا را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده خوب باز کنید و با یک چاقوی تیز یا برش زن، خمیر را بهصورت 2 مستطیل های 15 در 40 سانتیمتر برش بزنید. خمیرها را روی ظرف مورد نظرتان قرار دهید.
3
وسط خمیرها مخلوط حاصل را بریزد؛ طوری که یک نوار از مواد وسط خمیرها به وجود بیاید. با قلممو مقداری مخلوط تخممرغ را روی یکی از لبهها بمالید، سپس با دقت لبه دیگر را روی لبه آغشته به تخممرغ قرار دهید. با چنگال خمیرها را روی هم محکم کنید. مقداری مخلوط تخممرغ هم روی خمیر بمالید. ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
4
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف را از یخچال خارج کرده و خمیر را با چاقوی تیز بهصورت رول های کوچک برش بزنید. هرکدام از رولها را دوباره آغشته به مخلوط تخممرغ کنید.
5
ظرف را به مدت 15-12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد، سپس شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح رولها هم طلایی شوند. رولهای آماده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سس دلخواه تان سرو کنید.
سایر نکات رول بوقلمون
دستور پخت ارایه شده توسط خانم بهاره سلیمانی در مجله آشپزی مثبت
-
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶:۱۳
-
۱۶۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/164247/