آریا بانو

آخرين مطالب

شوید پلو با ماهی ترکیب طبع سرد و گرم خانه داري

شوید پلو با ماهی ترکیب طبع سرد و گرم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شوید پلو با ماهی ترکیب طبع سرد و گرم
٩٦٨
٠
آرگا/ مواد مورد نیاز برای پخت شوید پلو با ماهی عبارت است از:
برنج/ 500 گرم
ماهی/ 1 عدد
روغن زیتون/ 2 قاشق غذاخوری
سیر/ چند حبه
زعفران دم کرده/ به مقدار کمی
شوید تازه یا شوید خشک/ به میزان کافی
نمک، فلفل(سیاه و قرمز) و زرد چوبه/ به مقدار کافی
روغن/ به مقدار نیاز
پودر زنجبیل و آب لیمو/ به مقدار دلخواه
آرد/ 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری/ به مقدار لازم
طرز تهیه شوید پلو با ماهی :
3 الی 4 ساعت ساعت قبل از تهیه غذا برنج را با مقداری نمک در آب بخیسانید.
سپس ماهی را تمیز کنید و برای مزه دار کردن آن می توانید، مقداری پودر زنجبیل تازه را با مقداری آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و روغن زیتون ترکیب کنید و ماهی را به مدت چند ساعت درون این مواد بگذارید، تا حسابی طعم و مزه این مواد به خرد ماهی برود و بوی زُخم ماهی از بین برود. البته بهتر است با استفاده از نوک چاقو چند خط بر روی پشت ماهی ایجاد کنید. همچنین می توانید داخل شکم ماهی را نیز با این مواد پر نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شوید پلو با ماهی باید برنج خیس خورده را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مقداری نرم شدن برنج، آن را آب کش کنید. سپس لابه لای برنج، شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک بریزید و آن را دم کنید. در صورتی که از شوید تازه استفاده می کنید، بهتر است پس از خرد کردن، آن را با مقدار خیلی کمی روغن تف دهید.
سپس آرد سوخاری را با زرد چوبه، فلفل، نمک و آرد مخلوط کنید و بعد ماهی را داخل این ترکیب بغلتانید.
حال درون تابه مناسب، مقدار کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را داخل تابه بگذارید، تا با حرارت ملایم به طور کامل سرخ و مغز پخت شود. البته برای طعم بهتر ماهی می توانید چند حبه سیر خرده شده نیز به آن اضافه نمایید. برای پخت ماهی می توانید از فر نیز استفاده کنید.
در آخر، داخل یک دیس و یا در دو ظرف مجزا ماهی و شوید پلو را به بهترین شکل تزیین نمایید و آن را سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات

با هلو در آشپزخانه غوغا کنید

این ترشی با کم خونی مقابله می کند

لیموناد گیلاس؛ خوشمزه و دلچسب

رولت مغزدار شکلاتی؛ پیشنهاد عالی برای عید

لطیفه شکلاتی؛ خوشمزه تر از شیرینی های دیگر

املت سبزیجات؛ شام خوشمزه و ساده

آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت

کلوچه جو دوسر شکلاتی؛ شیرینی روز عید

این پیش غذا مهمانی شما را به یاد ماندنی می کند

نان تست هایی که دلتان نمی آید بخورید!

بازگشت روبان به تزئین وسایل خانه!

کاردستی مخصوص توالت!

فواید و عوارض لیفت ابرو

ترفندهایی برای نگهداری گل و گیاه

30 مدل سویشرت بچه گانه برای دختر و پسر‌های کوچولو

برای هندزفری خود جایگاه مناسبی تدارک ببینید!

تکنیکی ساده برای گلسازی با روبان

دستمال توالت استاندارد بخرید

چگونه مژه هایمان را فر کنیم؟

بهترین لوسیون را خودتان درست کنید